Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Rullskidvärldsmästaren och långloppsåkaren i Team Eksjöhus Linn Sömskar är gäst i veckans avsnitt av podcasten Ski(d)nytt.

Rullskidvärldsmästaren och långloppsåkaren i Team Eksjöhus Linn Sömskar är gäst i veckans avsnitt av podcasten Ski(d)nytt.

Ski(d)nytt avsnitt 3: Tips från världsmästarna

Nu finns avsnitt tre av nya podcasten Ski(d)nytt med Elin & Øyvind ute. I avsnittet hör du bland annat om allt mellan himmel och jord inom rullskidor. Gäster är världsmästarparet på rullskidor – Linn Sömskar och Ragnar Bragvin Andresen.

Mer från innehållet:
Elin tycker det är jobbigt att hänga på killarna utför och Øyvinds immunförsvar har tappat formen. Norrbaggen är kräsen på rullskidor och "tåballen" sväller i sommarvärmen. Har Elin ett finger med i spelet till att veckans två gäster blev ett kärlekspar?

Ski(d)nytt med Elin & Øyvind finns här:

Senaste nyheterna

På lördag 30 oktober öppnar Trysil 6,5 kilometer längdspår med sparad snö från förra vintern. FOTO: Jonas Sjögren.

På lördag startar längdskidsäsongen i Trysil

Trysil öppnar 6,5 kilometer längdspår på lördag och i år återkommer de stora träningsgrupperna och klubbarna efter coronaåret som satte stopp för den typen av samlingar, berättar man i ett pressmeddel...
Runar Skaug Mathisen är en norsk profil i Visma Ski Classics som i vinter representerar svenska Lager 157 Ski Team. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Norske Runar om tuff svensk träning

Norska långloppsåkaren Runar Skaug Mathisen förbereder sig för sin första säsong i svenska Lager 157 Ski Team. Vi tog ett snack med den ståtlige norrmannen i samband med teamets läger på Hallandsåsen...