Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Norska långloppsåkaren Emilie Fleten är gäst i podcasten Ski(d)nytt med Elin & Øyvind och pratar om tiden när hon var sjuk i ätstörningar.

Norska långloppsåkaren Emilie Fleten är gäst i podcasten Ski(d)nytt med Elin & Øyvind och pratar om tiden när hon var sjuk i ätstörningar.

Ski(d)nytt avsnitt 5: Fleten om ätstörningar!

I senaste avsnittet av podcasten Ski(d)nytt med Elin & Øyvind är norska långloppsåkaren Emilie Fleten gäst. Hon berättar om tiden när hon var sjuk i ätstörningar.

Fleten berättar bland annat om hunger, trötthet, irritation och dålig prestation i skidspåret som var några av de saker som hon upplevde under denna tid.
Hur kommer det då sig att hon ändå fortsatte att pressa kroppen så hårt? Och vad var det som fick henne att inse allvaret i det hela och vilja börja jobba mot ett friskt ätbeteende?

I nästa veckas avsnitt av Ski(d)nytt följs ämnet med ätstörningar upp då idrottsnutritionist Emma Lindblom är gäst.

Ski(d)nytt med Elin & Øyvind finns här:

Senaste nyheterna

Johannes Hösflot Kläbo utan Viaplays logotyp på tävlingsdräkten vid värlscupen i Ruka, Finland i helgen. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Kläbo i konflikt med norska förbundet

Den norska fixstjärnan Johannes Hösflot Kläbo hotar med att stå över helgens världscuptävlingar på hemmaplan i Lillehammar. Det handlar om att Kläbo inte vill ha Viaplays logotyp på det norska landsl...
Krista Pärmäkoski missar kommande helgs världscuptävlingar i Lillehammer på grund av en förkylning. FOTO: Petri Ikävalko.

Pärmäkoski missar världscupen i Lillehammer

Krista Pärmäkoski meddelar på sitt eget Instagramkonto att hon inte kommer till start vid världscuptävlingarna i Lillehammer kommande helg. En lätt förkylning gör att hon inte tar chansen att starta s...