Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Dario Cologna föll på rullskidor och skadade ett knä häromdagen. FOTO: Swiss Ski.

Dario Cologna föll på rullskidor och skadade ett knä häromdagen. FOTO: Swiss Ski.

Cologna föll på rullskidor och skadade knät

Den schweiziska storstjärnan Dario Cologna föll under rullskidträning häromdagen hemma i Davos och skadade ett knä.
Efter undersökning konstaterades skada på bakre korsbandet och menisken meddelar det schweiziska skidförbundet på sin sajt.

Närmaste tiden blir det alternativ träning inför OS-vintern för 35-åringen. När Cologna kan träna fullt ut igen beror på läkningsprocessen skriver schweiziska skidförbundet. Säsongsstarten ska dock inte vara hotad om läkningsprocessen går som planerat.

Världscupsäsongen startar 26-28 november i Ruka, Finland.

Senaste nyheterna

Fredrik Jonsson har kämpat i motvind i många år. I morgon åker han 15 kilometer klassiskt i den svenska landslagsdräkten på världscupen i Ruka. FOTO: Mathias Bergeld/Bildbyrån.

Krönika: Jonsson förtjänar en tålamodsmedalj

I åtta år var Fredrik Jonsson borta från elitskidåkningen på grund av sjukdomsproblem. Hela tiden med en dröm om att ta sig tillbaka till världseliten. I morgon får han återigen ta på sig landslagsdr...
Calle Halfvarsson hade ingen lyckad sprint på fredagen. Tar han revansch på 15 kilometer klassiskt i morgon? FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Startlistor 10/15 km klassisk stil Ruka

I morgon väntar 10 och 15 kilometer i klassisk stil vid världscupen i Ruka, Finland. Första start herrar är 10.15 och första start damer 13.30.