Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Pölder Sport ser fram emot vintern och har laddat upp med all typ av utrustning som behövs för att ta sig fram på ett bra sätt i skidspåret i vinter.

Pölder Sport ser fram emot vintern och har laddat upp med all typ av utrustning som behövs för att ta sig fram på ett bra sätt i skidspåret i vinter.

Pölder Sport står laddade inför En Perfekt Längdstorm

Vi närmar oss vinter och efter ett år där det var mycket begränsade möjligheter att delta i motionslopp så väntar nu en vinter med helt andra utsikter.
Längdåkningsintresserade över hela landet är sugna på att komma ut i spåren och förbereda sig för Vasaloppet och andra lopp. Eller ta sig till fjällen för en härlig vecka med skidor under fötterna.
– Vi på Pölder Sport står mer laddade än någonsin inför vintersäsongen 2021/22, säger Andreas Svahn, som berättar att man har laddat upp med all typ av utrustning som behövs för att ta sig fram på ett bra sätt i skidspåret i vinter.

Det senaste året var speciellt med få motionsarrangemang som gick att genomföra men samtidigt var det tydligt att intresset för att komma ut och röra på sig var stigande, inte minst på skidor.

– Ja vi ser ett mycket stort skidintresse hos såväl motionärer som elit och vi ser det ökande motions- och naturintresset. Vi noterar också att det finns ett stort sug efter att komma till fjällmiljö, säger Andreas Svahn Nässjöbaserade Pölder Sport.

För alla längdåkare som gillar att åka lopp som väntar också en omstart. I vinter finns åter möjligheten att åka lopp i alla dess former.

– Och på toppen av det har vi Vasaloppets 100-årsjubileum som är fullbokat, konstaterar Svahn.

Efter 30 års som längdspecialister står Pölder Sport nu mer laddade än någonsin med sina erfarna skidspecialister, ett större längdutbud och vinterutbud för löpning och en firma som spänner musklerna framåt med nya spännande samarbeten.

– Vintersäsongen börjar med våra Skidmässa, som självklart äger rum online så att alla kan vara med men framför allt så äger den rum i vår unika butik i Nässjö. Där står alla våra skidspecialister redo att tillsammans med inbjudna experter visa och svara på frågor kring säsongens alla nyheter inom längdåkning, avslutar Andreas Svahn.

Pölder Sport skidmässa genomförs i butik 29-30 oktober och online 29 oktober – 1 november.

INFO OM PÖLDER SPORT SKIDMÄSSA HITTAR DU HÄR.

Marcus, Tomas, Kalle, Daniel och Björn står redo att ta emot alla som är sugna på längdåkning i vinter. FOTO: Pölder Sport.Marcus, Tomas, Kalle, Daniel och Björn står redo att ta emot alla som är sugna på längdåkning i vinter. FOTO: Pölder Sport.

Skidväggarna är välfyllda inför vintern. FOTO: Pölder Sport.Skidväggarna är välfyllda inför vintern. FOTO: Pölder Sport.

Senaste nyheterna

Sebastian Samuelsson vann söndagens sprint i Östersund efter fullt skytte och snabb åkning. FOTO: Maxim Thore/Bildbyrån.

Första segern i sprint för Samuelsson

Precis som Hanna Öberg så tog Sebastian Samuelsson snabb revansch för lördagens insats vid världscuppremiären i Östersund. Samuelsson träffade alla skott, åkte fort och vann 11,8 sekunder före Vetle ...
Therese Johaug med ett stort leende efter segern före Frida Karlsson på söndagens jaktstart i Ruka. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Johaug tillbaka som vinnare

De norska herrarna valde att inte åka jaktstarten i Ruka men de norska damerna gjorde tvärtom. Therese Johaug plockade in Frida Karlssons försprång och segade sig ifrån svenskan och vann med 7,8 sekun...
Therese Johaug svarade tillbaka på Frida Karlsson när hon vann söndagens jaktstart i Ruka. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Resultat 10 km jaktstart Ruka

Therese Johaug vann damernas jaktstart 7,8 före Frida Karlsson. Ebba Andersson slutade på sjätte plats efter en klungspurt om tredjeplatsen. Moa Olsson slog personligt rekord i världscupen men en fin ...