Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Pölder Sport ser fram emot vintern och har laddat upp med all typ av utrustning som behövs för att ta sig fram på ett bra sätt i skidspåret i vinter.

Pölder Sport ser fram emot vintern och har laddat upp med all typ av utrustning som behövs för att ta sig fram på ett bra sätt i skidspåret i vinter.

Pölder Sport står laddade inför En Perfekt Längdstorm

Vi närmar oss vinter och efter ett år där det var mycket begränsade möjligheter att delta i motionslopp så väntar nu en vinter med helt andra utsikter.
Längdåkningsintresserade över hela landet är sugna på att komma ut i spåren och förbereda sig för Vasaloppet och andra lopp. Eller ta sig till fjällen för en härlig vecka med skidor under fötterna.
– Vi på Pölder Sport står mer laddade än någonsin inför vintersäsongen 2021/22, säger Andreas Svahn, som berättar att man har laddat upp med all typ av utrustning som behövs för att ta sig fram på ett bra sätt i skidspåret i vinter.

Det senaste året var speciellt med få motionsarrangemang som gick att genomföra men samtidigt var det tydligt att intresset för att komma ut och röra på sig var stigande, inte minst på skidor.

– Ja vi ser ett mycket stort skidintresse hos såväl motionärer som elit och vi ser det ökande motions- och naturintresset. Vi noterar också att det finns ett stort sug efter att komma till fjällmiljö, säger Andreas Svahn Nässjöbaserade Pölder Sport.

För alla längdåkare som gillar att åka lopp som väntar också en omstart. I vinter finns åter möjligheten att åka lopp i alla dess former.

– Och på toppen av det har vi Vasaloppets 100-årsjubileum som är fullbokat, konstaterar Svahn.

Efter 30 års som längdspecialister står Pölder Sport nu mer laddade än någonsin med sina erfarna skidspecialister, ett större längdutbud och vinterutbud för löpning och en firma som spänner musklerna framåt med nya spännande samarbeten.

– Vintersäsongen börjar med våra Skidmässa, som självklart äger rum online så att alla kan vara med men framför allt så äger den rum i vår unika butik i Nässjö. Där står alla våra skidspecialister redo att tillsammans med inbjudna experter visa och svara på frågor kring säsongens alla nyheter inom längdåkning, avslutar Andreas Svahn.

Pölder Sport skidmässa genomförs i butik 29-30 oktober och online 29 oktober – 1 november.

INFO OM PÖLDER SPORT SKIDMÄSSA HITTAR DU HÄR.

Marcus, Tomas, Kalle, Daniel och Björn står redo att ta emot alla som är sugna på längdåkning i vinter. FOTO: Pölder Sport.Marcus, Tomas, Kalle, Daniel och Björn står redo att ta emot alla som är sugna på längdåkning i vinter. FOTO: Pölder Sport.

Skidväggarna är välfyllda inför vintern. FOTO: Pölder Sport.Skidväggarna är välfyllda inför vintern. FOTO: Pölder Sport.

Senaste nyheterna

Fredrik Jonsson har kämpat i motvind i många år. I morgon åker han 15 kilometer klassiskt i den svenska landslagsdräkten på världscupen i Ruka. FOTO: Mathias Bergeld/Bildbyrån.

Krönika: Jonsson förtjänar en tålamodsmedalj

I åtta år var Fredrik Jonsson borta från elitskidåkningen på grund av sjukdomsproblem. Hela tiden med en dröm om att ta sig tillbaka till världseliten. I morgon får han återigen ta på sig landslagsdr...
Calle Halfvarsson hade ingen lyckad sprint på fredagen. Tar han revansch på 15 kilometer klassiskt i morgon? FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Startlistor 10/15 km klassisk stil Ruka

I morgon väntar 10 och 15 kilometer i klassisk stil vid världscupen i Ruka, Finland. Första start herrar är 10.15 och första start damer 13.30.