Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Det är nya tider och den klassiska Pölder-katalogen kommer i år i digitalt format och under nytt namn - Magasinet Längdspecialisten.

Det är nya tider och den klassiska Pölder-katalogen kommer i år i digitalt format och under nytt namn - Magasinet Längdspecialisten.

Klassiska Pölder-katalogen - i nytt format

Pölder Sports klassiska vinterkatalog har i många år varit efterlängtad läsning för längdåkningsintresserade. I år sker en förändring och katalogen blir det digitala Magasinet Längdspecialisten.

– Som vi ser det en mycket positiv förändring som medför att vi kan ge alla skidåkare bättre, snabbare och mer lättillgänglig information om utrustning för deras längdåkning, säger Andreas Svahn på Pölder Sport.

– I magasinet hittar du precis som tidigare allt du behöver inför din utmaning i Vasaloppspåren och till vinterns alla andra utflykter och äventyr i snön. Du kan ta del av såväl nyheter, tips, videos, produktguider med mera, fortsätter Svahn.

Magasinet Längdspecialisten finns här: https://magasin.polder.se/

Senaste nyheterna

Jonna Sundling har slängt gipset och nu väntar fortsatt rehb. FOTO: Simon Hastegård/Bildbyrån.

Jonna Sundling fri från gipset

Jonna Sundling är fri från sitt gips efter skadan hon ådrog sig vid den svenska säsongspremiäeren i Gällivare. Nu är hon redo för rehabträning meddelar Svenska skidförbundet på onsdagskvällen. – Avgi...
Zebastian Modin blev tvåa på sprinten vid paravärldscupen i Kanada.

Modin tvåa på sprinten i Kanada

Zebastian Modin blev tvåa när i världscupen i paralängdskidor hade sprint i Canmore, Kanada i går. – Det var tufft men ändå bra, sa Modin efter andraplatsen.
Andre Pops har med sig längdåkarnas världscup i Davos i Vinterstudion kommande helg. FOTO: Erik Simander/Bildbyrån.

Längdvärldscupen gör kort comeback i Vinterstudion

Som bekant så sänds längdåkarnas världscup på TV6 och Viaplay i vinter. Dock inte kommande helg från tävlingarna i Davos, Schweiz. Då gör längdvärldscupen en kort comeback i Vinterstudion på SVT.