Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Det är nya tider och den klassiska Pölder-katalogen kommer i år i digitalt format och under nytt namn - Magasinet Längdspecialisten.

Det är nya tider och den klassiska Pölder-katalogen kommer i år i digitalt format och under nytt namn - Magasinet Längdspecialisten.

Klassiska Pölder-katalogen - i nytt format

Pölder Sports klassiska vinterkatalog har i många år varit efterlängtad läsning för längdåkningsintresserade. I år sker en förändring och katalogen blir det digitala Magasinet Längdspecialisten.

– Som vi ser det en mycket positiv förändring som medför att vi kan ge alla skidåkare bättre, snabbare och mer lättillgänglig information om utrustning för deras längdåkning, säger Andreas Svahn på Pölder Sport.

– I magasinet hittar du precis som tidigare allt du behöver inför din utmaning i Vasaloppspåren och till vinterns alla andra utflykter och äventyr i snön. Du kan ta del av såväl nyheter, tips, videos, produktguider med mera, fortsätter Svahn.

Magasinet Längdspecialisten finns här: https://magasin.polder.se/

Senaste nyheterna

Fredrik Jonsson har kämpat i motvind i många år. I morgon åker han 15 kilometer klassiskt i den svenska landslagsdräkten på världscupen i Ruka. FOTO: Mathias Bergeld/Bildbyrån.

Krönika: Jonsson förtjänar en tålamodsmedalj

I åtta år var Fredrik Jonsson borta från elitskidåkningen på grund av sjukdomsproblem. Hela tiden med en dröm om att ta sig tillbaka till världseliten. I morgon får han återigen ta på sig landslagsdr...
Calle Halfvarsson hade ingen lyckad sprint på fredagen. Tar han revansch på 15 kilometer klassiskt i morgon? FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Startlistor 10/15 km klassisk stil Ruka

I morgon väntar 10 och 15 kilometer i klassisk stil vid världscupen i Ruka, Finland. Första start herrar är 10.15 och första start damer 13.30.