Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Johannes Hösflot Kläbo missar den norska säsongspremiären till helgen. FOTO: Christian Walgram, GEPA pictures/Bildbyrån.

Johannes Hösflot Kläbo missar den norska säsongspremiären till helgen. FOTO: Christian Walgram, GEPA pictures/Bildbyrån.

Kläbo missar norska säsongsöppningen

Johannes Hösflot Kläbo missar kommande helgs norska säsongsöppning på Beitostöle
En förkylning är anledningen men att hans farfar och tränare Kåre Hösflot drabbats av en stroke häromdagen har förstås också påverkat beslutet att stå över premiären.

– Jag har valt att stå över helgens öppningslopp på Beitostölen av flera anledningar. Mycket stress med en liten förkylning, tre veckor på höjden, samt händelsen här hemma, har gjort att jag bestämt mig för att släppa Beito den här gången, säger Kläbo till Adresseavisen.

Att Kläbo finns med en vecka senare på världscuppremiären i Ruka, Finland, kan vi dock räkna med.

– Planen är att han reser till världscupöppningen, säger norska sprintlandslagets tränare Arild Monsen.

Kläbos farfar och tränare Kåre Hösflot (78) lades in på S:t Olav sjukhus i söndags efter att ha fått en liten stroke. Han skrevs ut från sjukhuset i måndags, och han kommer troligen att bli helt återställd, enligt svärsonen Haakon Kläbo.

Senaste nyheterna

Johannes Hösflot Kläbo utan Viaplays logotyp på tävlingsdräkten vid värlscupen i Ruka, Finland i helgen. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Kläbo i konflikt med norska förbundet

Den norska fixstjärnan Johannes Hösflot Kläbo hotar med att stå över helgens världscuptävlingar på hemmaplan i Lillehammar. Det handlar om att Kläbo inte vill ha Viaplays logotyp på det norska landsl...
Krista Pärmäkoski missar kommande helgs världscuptävlingar i Lillehammer på grund av en förkylning. FOTO: Petri Ikävalko.

Pärmäkoski missar världscupen i Lillehammer

Krista Pärmäkoski meddelar på sitt eget Instagramkonto att hon inte kommer till start vid världscuptävlingarna i Lillehammer kommande helg. En lätt förkylning gör att hon inte tar chansen att starta s...