Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Leo Johansson skrällde med seger på lördagens klassiska lopp. Kan han göra om bravaden på söndagens skejtlopp? FOTO: Simon Hastegård/Bildbyrån.

Leo Johansson skrällde med seger på lördagens klassiska lopp. Kan han göra om bravaden på söndagens skejtlopp? FOTO: Simon Hastegård/Bildbyrån.

Startlistor 10/15 km fri stil Gällivare söndag

I morgon avslutas Gällivarepremiären med tävlingar i fri stil. 104 herrseniorer och 51 damseniorer är anmälda. Första start för herrarna är 10.45 och för damerna 12.30.

Startlista herrar

Startlista damer

SVT sänder enligt följande:
SVT1/Play, 10.40-12.25: 15 kilometer, herrar
SVT1/Play, 12.30-13.45: 10 kilometer, damer

Damjuniorerna börjar starta 09.40

Startlista D17-20

Herrjuniorerna börjar starta 13.45.

Startlista H 17-20

Senaste nyheterna

Hanna Öberg på väg att lämna skjutvallen vid landslagets träning på Östersunds skidstadion på tisdagen. FOTO: Per Danielsson.

Det är skjutprestationen som avgör

Det är skyttet som avgör tävlingar i skidskytte. Det visar analys av 5000 starter och 17 skidskyttesäsonger som Forskare vid Mittuniversitetet i Östersund gjort Det är den hittills mest omfattande ve...
Vauhtis fabrik i Joensuu, Finland, brann ner till grunden i går.

Vallatillverkaren Vauhtis fabrik brann ner

En av de största vallatillverkarna, finska Vauhti, drabbades i går av att hela produktionsdelen av fabriken brann ner till grunden. Fabriken är belägen i Joensuu. Upp till 10 000 liter kemikalier för...
Johannes Hösflot Kläbo utan Viaplays logotyp på tävlingsdräkten vid värlscupen i Ruka, Finland i helgen. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Kläbo i konflikt med norska förbundet

Den norska fixstjärnan Johannes Hösflot Kläbo hotar med att stå över helgens världscuptävlingar på hemmaplan i Lillehammar. Det handlar om att Kläbo inte vill ha Viaplays logotyp på det norska landsl...