Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

I senaste avsnittet av podcasten Tack Sverige intervjuas förre skidskytten David Ekholm. FOTO: Tack Sverige.

I senaste avsnittet av podcasten Tack Sverige intervjuas förre skidskytten David Ekholm. FOTO: Tack Sverige.

David Ekholm intervjuas av Tack Sverige

Tack Sverige är en podcast där Sveriges största idrottsprofiler berättar sin historia. Avsnitten i Tack Sverige bjuder på historier, både från uppväxten och karriären. Man får ta del av framgångarna, medaljerna, men även motgångarna. I senaste avsnittet är det förre skidskytten David Ekholm som är gäst.

David Ekholm är idag expert på TV4 och jobbar även med att sälja hus. Det blir ett intressant samtal om livet som skidskytt, uppväxten med Carl Johan Bergman och relationen till Wolfgang Pichler. Vad krävs egentligen för att bli bäst i världen och hur ser framtiden ut för svenskt skidskytte? David Ekholm ger sin syn på svensk idrott och skidskytte.

Lyssna här:
iTunes: https://itun.es/se/hIGY-.c
Acast: http://aca.st/253f82

Tidigare avsnitt med skidanknyttning:
Carl-Johan Bergman
Björn Ferry
Marcus Hellner
Helena Ekholm
Magdalena Forsberg
Anders Södergren

Läs mer om Tack för Sverige här.

 

Senaste nyheterna

Fullt fokus från Hanna Öberg och ny seger. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Båda syskonen Öberg på pallen

Hanna Öberg tog andra raka sprintsegern i världscupen och samtidigt åkte systern Elvira in som trea. – Det känns bara helt fantastiskt. Min känsla på skjutvallen, jag är verkligen trygg där, sa Hanna...
Martin Ponsiluoma åkte fort i Kontiolahti. Trots tre bommar slutade han på nionde plats. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Tionde segern för Tarjei Bö – snabb Ponsiluoma nia

Det blev äldre brodern Bö, Tarjei, som vann sprinten vid världscupen i skidskytt i Kontiolahti på torsdagseftermiddagen. Martin Ponsiluoma flög fram i spåret och trots tre bom slutade han på nionde p...