Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Emma Eriksson förstärker Team SkiProAm. Här är Emma med teamchefen Ole Jörgen Wold. FOTO: SkiProAm.

Emma Eriksson förstärker Team SkiProAm. Här är Emma med teamchefen Ole Jörgen Wold. FOTO: SkiProAm.

Emma Eriksson ny åkare i Team SkiProAm

Falun Borlänge-åkaren Emma Eriksson förstärker tjejteamet SkiProAm.
– Emma har funnits med som kandidat för teamet enda sedan starten för ett år sedan,  och vi är mycket glada och nöjda för att det nu blir av, säger teamchefen Ole Jörgen Wold.

– Emma satsar på långlopp och matchar de andra tjejerna i teamet mycket väl. Senast stod hon på pallen i Idre Fjäll Hill Climb tillsammans med Lina Korsgren och Britta Johansson Norgren, fortsätter teamchef Wold.

– Jag behöver ett team för att nå de mål och de resultat jag jag vill ha, och nu kommer jag satsa stenhårt med SkiProAm. Det här ska bli superkul, berättar Emma.

I böjan på sommaren blev det klart att Annika Löfström lämnade SkiProAm för Team Coop. Nu får man SkiProAm ett fint tillskott i Emma Eriksson som visat bra form vid flera rullskidlopp under sommaren.

Närmast åker Emma med teamet till Alliansloppet i Trollhättan.

Läs er om Team SkiProAm här.

emma_stina_koths14.jpg
Här drar Emma Eriksson före Stina Nilsson vid King of the Hill Sälen tidigare i sommar. FOTO: Johan Trygg.

Senaste nyheterna

Charlotte Kalla och de andra landslagsåkarna tränar på snö i Vålådalen i en och en halv vecka. FOTO: Svenska skidförbundet.

Längdlandslaget tillsammans på första snölägret

Samtidigt som de första snöflingorna faller på flera ställen i Sverige åker längdlandslaget på sitt första läger på snö. Landslaget kommer att träna på sparad konstsnö från förra vintern i en och halv...