Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

En Svensk Klassiker startar en egen tv-kanal med sändningar dagligen. Det blir bland annat träningstips och livereportage med spännande klassikerprofiler. FOTO: Vasaloppet.

En Svensk Klassiker startar en egen tv-kanal med sändningar dagligen. Det blir bland annat träningstips och livereportage med spännande klassikerprofiler. FOTO: Vasaloppet.

En Svensk Klassiker startar egen tv-kanal

Tisdag 26 april 13.00 är det premiär för En Svensk Klassikers egen tv-kanal, Klassiker-TV, med sändningar dagligen via ensvenskklassiker.se.
– Rörlig media är idag ett självklart sätt att kommunicera på och vi är stolta och glada över att kunna erbjuda den här tjänsten, säger Michael Thorén, vd på En Svensk Klassiker.

TV-sändningarna är helt kostnadsfria för tittaren, och tablå och sändningar kan ses direkt på En Svensk Klassikers hemsida, eller via kanalens egen webbplats där också tidigare sändningar kan ses igen.

– Vi kommer att sända allt från viktig information kring klassikerloppen till träningstips och livereportage med spännande klassikerprofiler, säger Michael Thorén.

TV-satsningen görs i samarbete med LiveArena AB.

Senaste nyheterna

Hanna Öberg förde Sverige till seger på stafetten i Kontiolahti. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Sverige vann damstafetten i Kontiolahti

De svenska skidskyttedamerna fortsätter att imponera i finska Kontiolahti. På lördagen åkte kvartetten Johanna Skottheim, Mona Brorsson, Elvira Öberg och Hanna Öberg suveränt och vann 9,6 sekunder för...
Harald Östberg Amundsen slog Johannes Hösflot Kläbo vid norska cupen i Lillehammer. FOTO: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån.

Johaug och Östberg Amundsen vann i Lillehammer

Norska cupen fortsatte på lördagen med fristilslopp i Lillehammer. Therese Johaug vann programenligt i damklassen och på herrsidan var U23-världsmästaren Harald Östberg Amundsen.
Segern på vann jaktstarten i Kontiolahti var Sebastian Samuelssons första i världscupen. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Sebastian Samuelsson vann jaktstarten i Kontiolahti

En bom och snabb skidåkning förde Sebastian Samuelsson från 18:e plats till seger på jaktstarten i Kontiolahti. Samuelssons första världscupseger! Duon kom samtidigt till sista skyttet. Samuelsson mi...