Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ludvig Sögnen Jensen och Stina Nilsson  vann supersprinten i Ramundberget idag. Bilden är från när duon vann samma tävling 2014. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.
Ludvig Sögnen Jensen och Stina Nilsson vann supersprinten i Ramundberget idag. Bilden är från när duon vann samma tävling 2014. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Favoritsegrar på supersprinten i Ramundberget

Favoriterna Stina Nilsson och Ludvig Sögnen Jensen stod pall under supersprinten i Ramundberget på fredagseftermiddagen.
Stina vann damfinalen mot Ida Ingemarsdotter. Ludvig utmanövrerade Johannes Hösflot Kläbo i herrfinalen med sin enorma startsnabbhet.

I prologen var det Falun Borlänge Anna och Karl-Johan Dyvik som var snabbast. Anna hade sex hundradelar till klubbkompisen Maja Dahlqvist och Karl-Johan en tiondel till slutsegraren Sögnen Jensen.

Resultatstege

Resultat prolog

Siste nyheter

På söndag körs ett träningsrace över 65 kilometer i Orsa Grönklitt på långloppseliten på plats. FOTO: Marcus Laggar.

Starkt startfält på träningsrace i Orsa Grönklitt

På söndag 27:e september körs ett träningsrace på rullskidor över 65 kilometer i Orsa Grönklitt. Ett 40-tal åkare är inbjudna och det är ett starkt startfält som kommer till start. I startlistan finn...
Svenska landslagets vallachef Petter Myhlback börjar bli tveksam till om någon testapparat för att kolla fluor på skidorna blir klar till kommande säsong. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Blir det verkligen något fluorförbud i vinter?

Fler och fler röster höjs för att internationella skidförbundet, FIS och internationella skidskytteförbundet, IBU, ska skjuta på fluorförbudet. Detta givetvis med tanke på att det ännu inte kunna visa...
Eirik Torbjørnsen från Birken och Bård Bakke från Salomon är glada över att de signerat ett samarbetsavtal fram till 2025. FOTO: Salomon.

Salomon och Birken blir samarbetspartners

Salomon och Birken har i dag signerat ett samarbetsavtal fram till 2025. Birken skifestival, som med Birkenbeinerrennet ingår i Visma Ski Classics, är en deltävlingarna i nya Grand Classics. – Vi är ...