Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
seb_frida_ebba_vitamin

Frida, Ebba och Sebastian frontar kampanj

Längdåkarna Frida Karlsson och Ebba Andersson samt skidskytten Sebastian Samuelsson är vinteridrottare som går hem i stugorna.
Nu frontar trion Vitamin Well:s vinterkampanj Thirst for More som nu är live.

– Kampanjen är en hyllning till våra atleter. Idrottare som redan vid en ung ålder vunnit prestigefyllda priser men ändå fortsätter träna hårt och bibehåller viljan att vinna mer, säger Petter Ericson Hållén, Marketing Manager, Vitamin Well.

För längdåkarna Frida Karlsson, Ebba Andersson så drog säsongen på hemmaplan igång i Gällivare den gångna helgen. Som bekant blev det två segrar för Frida och två andraplatser för Ebba. I helgen får vi se dem möta Therese Johaug när världscupen drar igång i finska Ruka det kommande veckoslutet.

För Sebastian Samuelsson skedde den svenska premiären på Idre Fjäll häromveckan. Det slutade med en seger och en andraplats. Även för Sebastian så är det världscuppremiär den kommande helgen då han får mäta sig mot världseliten i Östersund.

– Thirst for More-kampanjer kommer synas i butiker runt om i landet samt i sociala medier och andra digitala kanaler. Under vinterhalvåret kommer Vitamin Well genomföra en rad aktiveringar kopplade till de här tre atleterna, berättar Petter Ericson Hållén.

Senaste nyheterna

Jonna Sundling har slängt gipset och nu väntar fortsatt rehb. FOTO: Simon Hastegård/Bildbyrån.

Jonna Sundling fri från gipset

Jonna Sundling är fri från sitt gips efter skadan hon ådrog sig vid den svenska säsongspremiäeren i Gällivare. Nu är hon redo för rehabträning meddelar Svenska skidförbundet på onsdagskvällen. – Avgi...
Zebastian Modin blev tvåa på sprinten vid paravärldscupen i Kanada.

Modin tvåa på sprinten i Kanada

Zebastian Modin blev tvåa när i världscupen i paralängdskidor hade sprint i Canmore, Kanada i går. – Det var tufft men ändå bra, sa Modin efter andraplatsen.
Andre Pops har med sig längdåkarnas världscup i Davos i Vinterstudion kommande helg. FOTO: Erik Simander/Bildbyrån.

Längdvärldscupen gör kort comeback i Vinterstudion

Som bekant så sänds längdåkarnas världscup på TV6 och Viaplay i vinter. Dock inte kommande helg från tävlingarna i Davos, Schweiz. Då gör längdvärldscupen en kort comeback i Vinterstudion på SVT.