Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
seb_frida_ebba_vitamin

Frida, Ebba och Sebastian frontar kampanj

Längdåkarna Frida Karlsson och Ebba Andersson samt skidskytten Sebastian Samuelsson är vinteridrottare som går hem i stugorna.
Nu frontar trion Vitamin Well:s vinterkampanj Thirst for More som nu är live.

– Kampanjen är en hyllning till våra atleter. Idrottare som redan vid en ung ålder vunnit prestigefyllda priser men ändå fortsätter träna hårt och bibehåller viljan att vinna mer, säger Petter Ericson Hållén, Marketing Manager, Vitamin Well.

För längdåkarna Frida Karlsson, Ebba Andersson så drog säsongen på hemmaplan igång i Gällivare den gångna helgen. Som bekant blev det två segrar för Frida och två andraplatser för Ebba. I helgen får vi se dem möta Therese Johaug när världscupen drar igång i finska Ruka det kommande veckoslutet.

För Sebastian Samuelsson skedde den svenska premiären på Idre Fjäll häromveckan. Det slutade med en seger och en andraplats. Även för Sebastian så är det världscuppremiär den kommande helgen då han får mäta sig mot världseliten i Östersund.

– Thirst for More-kampanjer kommer synas i butiker runt om i landet samt i sociala medier och andra digitala kanaler. Under vinterhalvåret kommer Vitamin Well genomföra en rad aktiveringar kopplade till de här tre atleterna, berättar Petter Ericson Hållén.

Senaste nyheterna

Johannes Hösflot Kläbo utan Viaplays logotyp på tävlingsdräkten vid värlscupen i Ruka, Finland i helgen. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Kläbo i konflikt med norska förbundet

Den norska fixstjärnan Johannes Hösflot Kläbo hotar med att stå över helgens världscuptävlingar på hemmaplan i Lillehammar. Det handlar om att Kläbo inte vill ha Viaplays logotyp på det norska landsl...
Krista Pärmäkoski missar kommande helgs världscuptävlingar i Lillehammer på grund av en förkylning. FOTO: Petri Ikävalko.

Pärmäkoski missar världscupen i Lillehammer

Krista Pärmäkoski meddelar på sitt eget Instagramkonto att hon inte kommer till start vid världscuptävlingarna i Lillehammer kommande helg. En lätt förkylning gör att hon inte tar chansen att starta s...