Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Frida Karlsson kommer inte till start på dagens sprint vid Tour de Ski. FOTO: Maxim Thore/Bildbyrån.

Frida Karlsson kommer inte till start på dagens sprint vid Tour de Ski. FOTO: Maxim Thore/Bildbyrån.

Frida Karlsson hoppar av Tour de Ski

Frida Karlsson har bestämt sig för att hoppa av de två sista tävlingsdagarna av Tour de Ski.
– Frida Karlsson kan tyvärr inte fortsätta årets Tour De Ski. Hon kan i dagsläget inte göra sig själv rättvisa och för att inte riskera resterande del av säsongen är det klokaste beslutet att avbryta tävlandet. Frida har tagit beslutet tillsammans med det medicinska teamet och tränarteamet, säger landslagschefen Anders Byström i ett pressmeddelande.

Frida Karlsson ligger på tredje plats i touren inför dagens sprint, 1.42 bakom ledande Jessie Diggins. Men nu blir det alltså inget fortsatt tävlande på grund av skadan hon ådrog sig på hotellrummet häromdagen.

Senaste nyheterna

startlistbild_eld

Startlistor Engadin La Diagonela

Lördag morgon är det dags för en efterlängtad start på Visma Ski Classics säsong XI. Du ser loppet på kanal 9 där Roberto Vacchi och Oskar Svärd kommenterar. Sändningen startar 08.00. Startlistor finn...
Sebastian Samuelsson förde upp Sverige från elfte till sjunde plats på stafetten i Oberhof. FOTO: Jasmin Walter, Gepa Pictures/Bildbyrån.

Stafettseger till Frankrike – Sverige sjua

Martin Ponsiluoma bommade bort Sveriges chanser till en framskjuten placering på stafetten i Oberhof. Sebastian Samuelsson avancerade dock från elfte till sjunde plats på slutsträckna. Frankrike vann...