Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Frida Karlsson hade mycket ont i vänsterarmen efter målgång på VM-tremilen. FOTO: Johanna Lundberg/Bildbyrån.

Frida Karlsson hade mycket ont i vänsterarmen efter målgång på VM-tremilen. FOTO: Johanna Lundberg/Bildbyrån.

Frida Karlssons skada ingen fraktur

Efter att Frida Karlsson korsat mållinjen som bronsmedaljör på VM-tremilen så skrek hon av smärta från vänster underarm. Det blev direkt färd till sjukhus för röntgen.
– Röntgen visar att hon inte har någon fraktur på armen, säger landslagsläkaren Anders Englund i ett meddelande från Svenska skidförbundet.

– Frida är nu tillbaka från röntgen och är vid gott mod. Röntgen visar att hon inte har någon fraktur på armen. Dock rejäl svullnad som säkert kommer sätta lite begränsningar för skidåkning de närmaste dagarna, meddelar Englund vidare.

Frida Karlssons första kommentar efter armskadan på VM-tremilen lät så här:
– Jag kraschade på fjärde varvet. Jag fick ont men jag körde på och hade bara medalj i tankarna. Det gjorde ont hela vägen men det var i mål som jag kände att jag hade väldigt ont.

Senaste nyheterna

a_aukland_orsa2levi

Podcast med Visma Ski Classics legend Anders Aukland

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics podcast Orsa2Levi så intervjuar Teemu Virtanen Visma Ski Classics legenden Anders Aukland. Han har 16 segrar i Visma Ski Classics och håller sig fortfarande i...
Både Lina Korsgren och Emil Persson kommer till start i Vaajmarathon. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Vaajmarathon med ett sylvasst startfält

Imorgon avgörs Vaajmarathon för första gången som ett Visma Ski Classics Challenger event. Banan sträcker sig över 45 kilometer i klassisk teknik och har lockat några riktiga höjdare till start i Rötv...
Jens och William jagar nya mästerskapsmedaljer till Åsarna FOTO: Anton Karlsson / Längd.se

Burman och Poromaa i gamla OS-hjältars fotspår

Byn Åsarna i södra Jämtland har alltid haft en stark tradition av längdskidor. Många av våra största hjältar och hjältinnor genom tiderna har tävlat för Åsarna IK. Thomas Wassberg, Torgny Mogren, Jan ...