Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Viktor Thorn var förkrossande överlägsen i H 19-20 på JSM skiathlonen på onsdagseftermiddagen. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Viktor Thorn var förkrossande överlägsen i H 19-20 på JSM skiathlonen på onsdagseftermiddagen. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Guld till Fredrik Andersson och Viktor Thorn

Det blev två mycket klara segrare i H 17-18 och H 19-20 vid JSM:s skiathlonlopp på onsdagseftermiddagen.
Fredrik Andersson, Sollefteå Skidor, vann yngre klassen med nästan en minuts segermarginal. Värre var Ulricehamns IF:s Viktor Thorn som åkte hem guldet med nära på två minuters marginal.

Fredrik Andersson hade tvåan Leo Johansson, Skillingaryd, 54 sekunder efter sig. Ner till Gellivare Skidallians Edvin Murto på bronsplats var det lite drygt en och en halv minut.

Viktor Thorn krossade allt motstånd och Garphyttans Filip Danielsson var 1,57 bakom på silverplatsen. Trea blev Marcus Fredriksson, Lycksele, tio sekunder bakom Fillip.

Preliminära resutat
H 17-18

h1718_skiath.jpg

H 19-20
h1920_skiath.jpg

Senaste nyheterna

Martin Ponsiluoma går ut med startnummer 9 på lördagens jaktstart i Kontiolahti. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Startlistor skidskyttevärldscupen Kontiolahti lördag

I morgon lördag fortsätter skidskyttevärldscupen i finska Kontiolahti. Herrarna åker jaktstart och damerna stafett. Vi kan se fram emot spännande och roliga tävlingar med tanke på de svenska åkarnas s...
fis_bild

Längdvärldscupens final i Peking ställs in

Internationella skidförbundet, FIS, har tillsammans med organisationskommittén för OS i Peking, kommit överens om att mot bakgrund av den nuvarande globala situationen med Covid-19 så kommer inga för-...