Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Juniorkvartetten Simon Fors, Oskar Suomi-Olsson, Henrik Montén och Oskar Svensson har bildat Ski Team EME. FOTO: Ski Team EME.
Juniorkvartetten Simon Fors, Oskar Suomi-Olsson, Henrik Montén och Oskar Svensson har bildat Ski Team EME. FOTO: Ski Team EME.

Hårdsatsande dalajuniorer bildar nytt team

Fyra meriterade juniorer från Dalarna bildar nytt skidteam med stöd från stålföretaget E M E Steelservice center i Borlänge.
Teamet består av följande kvartett. Oskar Svensson, Oskar Suomi-Olsson, Simon Fors och Henrik Montén.

De hårdsatsande längdskidjuniorerna från Dalarna som vanligtvis studerar på Mora Skidgymnasium har under en tid arbetat med att söka sponsorer, bilda förening och allt annat arbete som krävs för att ett team ska kunna bildas.

Nu är killarna äntligen igång och deras arbete mot Sverige-eliten har startat.
Teamet som består av Oskar Svensson, Falun-Borlänge SK, Oskar Suomi-Olsson, IFK Mora SK, Simon Fors, Domnarvets GoIF och Henrik Montén, Domnarvets GoIF är ett meriterat team med bland annat medaljer från både junior-VM och junior-SM på meritlistan.

Målet med bildandet av teamet var att kunna satsa extra hårt på träningen. De har bland annat tänkt anordna läger och andra aktiviteter med fokus på träningen.
Teamet har redan inför kommande säsong planerat in minst 4-5 läger under sommaren och vintern.
Det första lägret är redan över. Teamet befann sig i norska Sognefjell för ett veckoläger i slutet av juni.

Man kan föjla deras framfart i skidspåren på deras nya hemsida:

www.Teameme.se

Siste nyheter

Alfred Buskqvist vann SM på rullskidor i Lidköping. FOTO: Instagram Alfred Buskqvist.

Buskqvist och Olsson svenska mästare i Lidköping

Det blev klara svenska mästare när SM på rullskidor i fri stil avgjordes i Lidköping på söndagen. Alfred Buskqvist, IK Stern vann H 21 med 25,1 sekunder före Axel Bergsten, IFK Skövde SK. I D 21 vann ...
stafett_blink

Sju lag åker Blink Team Classic under 12 timmar

Under söndagen så avslutas Skifestivalen Blink i Norge med Blink Team Classic. Sju team tävlar om att åka så långt som möjligt på 12 timmar. Lagen består av två herrar och en dam. Tävlingen startade 0...
logo_lvsk

Dags för SM- och tävlingspremiär i Lidköping

Efter en vår och stora delar av sommaren då tävlingsverksamheten legat nere så är det äntligen dags för officiell premiär av säsongen 2020/2021 nu på söndag 8 augusti. Under en intensiv dag blir det ...