Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Johanna Hagström blev tvåa på både sprinten (bilden) och skiatathlon-loppet under Toppidrettsveka i Norge. FOTO: Toppidrettsveka.

Johanna Hagström blev tvåa på både sprinten (bilden) och skiatathlon-loppet under Toppidrettsveka i Norge. FOTO: Toppidrettsveka.

Hagström tvåa på Toppidrettsveka-finalen

Johanna Hagström åkte starkt på skitahlon-loppet som avslutade Toppidrettsveka. Ulricehamns-åkaren var hela tiden med i tätgruppen under loppet och spurtade in som tvåa, sex tiondelar bakom vinnaren Elena Rise Johnsen.

Det blev precis som på sprinten i går att Johnsen blev Hagströms svåraste motståndare. Duon gjorde upp om segern och den unga norskan var återigen lite starkare. Trea blev Marte Skaanes tre sekunder bakom segraren och bara tiondelar före Silje Theodorsen och Anne Kjersti Kalvå.

I och med andraplatsen så blev också Hagström totaltrea i Toppidrettsveka bakom Johnsen och Skaanes.

Liveresultat finns här.

Senaste nyheterna

Johannes Hösflot Kläbo utan Viaplays logotyp på tävlingsdräkten vid värlscupen i Ruka, Finland i helgen. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Kläbo i konflikt med norska förbundet

Den norska fixstjärnan Johannes Hösflot Kläbo hotar med att stå över helgens världscuptävlingar på hemmaplan i Lillehammar. Det handlar om att Kläbo inte vill ha Viaplays logotyp på det norska landsl...
Krista Pärmäkoski missar kommande helgs världscuptävlingar i Lillehammer på grund av en förkylning. FOTO: Petri Ikävalko.

Pärmäkoski missar världscupen i Lillehammer

Krista Pärmäkoski meddelar på sitt eget Instagramkonto att hon inte kommer till start vid världscuptävlingarna i Lillehammer kommande helg. En lätt förkylning gör att hon inte tar chansen att starta s...