Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Hanna Falk, här på väg mot seger i Alliansloppet i fjol, har intervjuats av Sommarskidpratarna. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Hanna Falk, här på väg mot seger i Alliansloppet i fjol, har intervjuats av Sommarskidpratarna. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Hanna Falk hos Sommarskidpratarna

Team Tricepz, träningsteamet med Ludvig Tärning, Pontus Hermansson, Anton Persson och Andreas Svensson ligger inte bara i hårdträning inför vintern. De bjuder också på intervjuer med olika skidåkare i sommar.
Pontus från teamet sätter sig ned och tar en kaffe med olika skidprofiler och pratar om hur det tagit sig där de är idag, vart de är nu och vart de är på väg. Idag har man släppt ett avsnitt med Hanna Falk.

Så här presenteras avsnittet:

Hanna "Falken" Falk, slog igenom redan som förstaårs senior och spåddes att bli Sveriges nya skiddrottning. Sen satte en längre sjukdom stop för drömmen. Hanna försvann från världscupscirkusen några år men har kämpat sig tillbaka och förra säsongen visade hon att hon var tillbaka på riktigt. Ska denna sagan bli riktig? Hör Hannas tankar om hennes karriär hittills, och säsongen som kommer när ett världsmästerskap står vid dörren.

Här finns Sommarskidpratarna.

Hanna Falk var avsnitt två. Häromveckan släpptes första avsnittet då Rasmus Blom var intervjuobjekt. Planen är att släppa en-två avsnitt varje vecka under sommaren.

 

Senaste nyheterna

Martin Ponsiluoma går ut med startnummer 9 på lördagens jaktstart i Kontiolahti. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Startlistor skidskyttevärldscupen Kontiolahti lördag

I morgon lördag fortsätter skidskyttevärldscupen i finska Kontiolahti. Herrarna åker jaktstart och damerna stafett. Vi kan se fram emot spännande och roliga tävlingar med tanke på de svenska åkarnas s...
fis_bild

Längdvärldscupens final i Peking ställs in

Internationella skidförbundet, FIS, har tillsammans med organisationskommittén för OS i Peking, kommit överens om att mot bakgrund av den nuvarande globala situationen med Covid-19 så kommer inga för-...