Hanna Falk, här på väg mot seger i Alliansloppet i fjol, har intervjuats av Sommarskidpratarna. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Hanna Falk, här på väg mot seger i Alliansloppet i fjol, har intervjuats av Sommarskidpratarna. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Hanna Falk hos Sommarskidpratarna

Team Tricepz, träningsteamet med Ludvig Tärning, Pontus Hermansson, Anton Persson och Andreas Svensson ligger inte bara i hårdträning inför vintern. De bjuder också på intervjuer med olika skidåkare i sommar.
Pontus från teamet sätter sig ned och tar en kaffe med olika skidprofiler och pratar om hur det tagit sig där de är idag, vart de är nu och vart de är på väg. Idag har man släppt ett avsnitt med Hanna Falk.

Så här presenteras avsnittet:

Hanna "Falken" Falk, slog igenom redan som förstaårs senior och spåddes att bli Sveriges nya skiddrottning. Sen satte en längre sjukdom stop för drömmen. Hanna försvann från världscupscirkusen några år men har kämpat sig tillbaka och förra säsongen visade hon att hon var tillbaka på riktigt. Ska denna sagan bli riktig? Hör Hannas tankar om hennes karriär hittills, och säsongen som kommer när ett världsmästerskap står vid dörren.

Här finns Sommarskidpratarna.

Hanna Falk var avsnitt två. Häromveckan släpptes första avsnittet då Rasmus Blom var intervjuobjekt. Planen är att släppa en-två avsnitt varje vecka under sommaren.

 

Senaste nyheterna

Martin Ponsiluoma, bilden, och Sebastian Samuelsson är Sveriges hopp på herrarnas masstart i Antholz i morgon. FOTO: Jasmin Walter, Gepa Pictures/Bildbyrån.

Startlistor skidskytte Antholz söndag – stafett damer, masstart herrar

I morgon är det stafett för damer och masstart för herrar vid skidskyttevärldscupen i Antholz-Anterselva i Italien. Damstafetten startar 12.45. Herrloppet startar 15.05.
Charlotte Kalla i samspråk med Therese Johaug efter lördagens lopp i Lahtis. I morgon åker Kalla första sträcka för Sverige och Johaug andra för Norge. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Startlistor världscupen Lahtis – stafetter söndag

På söndagen väntar stafetter vid världscupen i Lahtis. Damstafetten startar 09.30 och herrstafetten har start 10.40.
Peppe Femling fick en mardrömsstart på stafetten i Antholz med tre straffrundor. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Frankrike före Norge – Sverige hopplöst efter

Peppe Femling åkte första sträckan för Sverige på skidskyttestafetten i Antholz och det blev en mardrömsstart. Med tre straffrundor var dagen förstörd för det svenska laget. – Helt bedrövligt. Formen...