Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

IK Stern i nytt avtal med Trimtex

IK Stern Skidor och Trimtex Sverige AB har i dagarna tecknat ett flerårigt avtal där Trimtex kommer leverera klubbens kläder.

IK Stern är en klubb som år efter år varit en av de mest representerade klubbarna på startlinjen under Vasaloppet och andra stora långlopp i Sverige och Europa. Trimtex är sedan många år en etablerad leverantör av klubbkläder till de flesta konditionsidrotter.

– Trimtex fräscha produkter har den funktion och flexibilitet vi i vår förening eftersträvar. Dessutom representerar företaget en hög nivå på service, stora möjligheter till egen design och unika möjligheter att nå ut till alla medlemmar genom internetbaserade webshopslösningar, säger sponsoransvarig Jonas Johansson, IK Stern.

Trimtex är ett norskt familjeföretag med sitt svenska huvudkontor i Sandviken och med säljare baserade från Mora i norr till Göteborg i söder.

– Vi är mycket stolta över att IK Stern Skidor valt att samarbeta med oss som leverantör av sina klubbkläder. Det är ett stort erkännande att en av Sveriges största och mest aktiva Vasaloppsklubbar väljer oss som partner för de kommande åren, menar Mathias Danielsson, Country Manager Trimtex Sverige AB.
Avtalet börjar gälla från och med i höst och den nya profilen kommer synas på klubbens medlemmar från och med november.

 

Siste nyheter

Isabel Salén och Markus Lundholm fick kliva upp på pallen på dagens världscuplopp i skidorientering. FOTO: Svenska orienteringsförbundet.

Sköna kvitton för Isabel Salén och Markus Lundholm

Isabel Salén och Markus Lundholm slutade tvåa respektive trea i tisdagens världscuplopp i skidorientering, en medeldistans med masstart. "Fantastiskt", säger Salén. "Jag är jättenöjd", summerar Lund...
Fyra olympiska guldmedaljörer åker Nattvasan på fredag: Marcus Hellner, Gunde Svan, Anna Jönsson Haag och Fredrik Lindström. FOTO: Vasaloppet.

Olympisk guldglans över Nattvasan

På fredag natt körs Nattvasan 90 för fjärde året och Nattvasan 45 för andra året – en magiskt nattlig skidfärd i fäders spår! Bland de drygt 2 200 anmälda finns även fyra olympiska guldmedaljörer. – ...