Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

IK Stern i nytt avtal med Trimtex

IK Stern Skidor och Trimtex Sverige AB har i dagarna tecknat ett flerårigt avtal där Trimtex kommer leverera klubbens kläder.

IK Stern är en klubb som år efter år varit en av de mest representerade klubbarna på startlinjen under Vasaloppet och andra stora långlopp i Sverige och Europa. Trimtex är sedan många år en etablerad leverantör av klubbkläder till de flesta konditionsidrotter.

– Trimtex fräscha produkter har den funktion och flexibilitet vi i vår förening eftersträvar. Dessutom representerar företaget en hög nivå på service, stora möjligheter till egen design och unika möjligheter att nå ut till alla medlemmar genom internetbaserade webshopslösningar, säger sponsoransvarig Jonas Johansson, IK Stern.

Trimtex är ett norskt familjeföretag med sitt svenska huvudkontor i Sandviken och med säljare baserade från Mora i norr till Göteborg i söder.

– Vi är mycket stolta över att IK Stern Skidor valt att samarbeta med oss som leverantör av sina klubbkläder. Det är ett stort erkännande att en av Sveriges största och mest aktiva Vasaloppsklubbar väljer oss som partner för de kommande åren, menar Mathias Danielsson, Country Manager Trimtex Sverige AB.
Avtalet börjar gälla från och med i höst och den nya profilen kommer synas på klubbens medlemmar från och med november.

 

Siste nyheter

I sommar blir rullskidtouren World Classic Tour virtuell och alla som vill kan delta och samtidigt stötta sitt favoritteam. FOTO: World Classic Tour.

World Classic Tour blir virtuell

Femte upplagan av rullskidtouren World Classic Tour ställs in på grund av Covid-19. Nu lanseras istället Virtual World Classic Tour. Det är öppet för alla intresserade att delta och man kan stötta s...
Hela 22 åkare tar plats i Team Svenska Spel inför säsongen 2020-2021. Teamet består av sju damer och 15 herrar. FOTO: Svenska skidförbundet.

22 åkare får plats i Team Svenska Spel

I dag kan Svenska skidförbundet presentera 22 åkare till det nya Team Svenska Spel. Nytt för i år blir att satsningen inte längre är åldersbegränsad och att den utgår från förbundets tre elitmiljöer i...