Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Sebastian Samuelsson under VM i Pokljuka. Lyssna på intervju som gjordes strax före VM-starten. FOTO: Joel Marklund/Bildbyrån.

Sebastian Samuelsson under VM i Pokljuka. Lyssna på intervju som gjordes strax före VM-starten. FOTO: Joel Marklund/Bildbyrån.

Intervju och frågestund med Sebastian Samuelsson

Strax innan starten på VM skidskytte så deltog Sebastian Samuelsson i en Instagram-live intervju och frågestund. Du kan lyssna på den i efterhand via länk nedan.

Lyssna på när Sebastian berättar om när och hur han började med skidskytte, när han svarar på frågor om vilka idrottare som han tycker är underskattade/överskattade och tankarna han hade innan VM-starten bland mycket annat.

Du hittar sändningen här på Vitamin Wells Instagram:
https://www.instagram.com/p/CLBy1apgOm8/

Senaste nyheterna

Kan Ebba Andersson ta sig förbi Jessie Diggins i distanscupen när världscupen avslutas i Schweiz till helgen? FOTO: Johanna Lundberg/Bildbyrån.

Sveriges trupp till världscupavslutningen i Schweiz

Världscupen avslutas i Sankt Moritz/Engadin, Schweiz, kommande helg. Beslutet att åka kom efter avresa till VM så den svenska truppen kommer att bestå av de VM-uttagna aktiva som tävlat i Oberstdorf d...
pod_bild_vl21

Podcast om Vasaloppet

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics podcast Livigno2Levi så analyseras Vasaloppet av Teemu Virtanen tillsammans med gästen Oskar Svärd. Trefaldige Vasaloppsvinnaren Svärd som i år var Visma Ski ...
Sebastian föll tillbaka till tolfte plats på jaktstarten i Nove Mesto. FOTO: Joel Marklund/Bildbyrån.

Samuelsson tolva efter fyra bom

Sebastian Samuelsson gick ut som tvåa på söndagens jaktstart i Nove Mesto men efter en bom i varje skjutning slutade han tolva dryga minuten efter segraren Tarjej Bö som vann åtta sekunder före broder...