Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Lina Korsgren direkt efter segern i Vasaloppet i vintras tillsammans med kransmasen Joakim Kullberg. Nu bildar Lina ett nytt team - Team Ramudden.
Lina Korsgren direkt efter segern i Vasaloppet i vintras tillsammans med kransmasen Joakim Kullberg. Nu bildar Lina ett nytt team - Team Ramudden.

Lina Korsgren och Ramudden bildar långloppsteam

Vasaloppssegrarinnan Lina Korsgren kommer i Visma Ski Classics representera långloppsteamet Team Ramudden.
Teamet är en satsning från Ramudden tillsammans med Korsgren, för att ge förutsättningar för nästa generations skidåkare att växa fram.

Vintersäsongen närmar sig med stormsteg och det är bara drygt två månader kvar till Visma Ski Classics drar igång med första deltävling i Livigno, Italien.

Korsgren har tillsammans med Ramudden skapat en satsning där unga talanger ska få möjligheten att utvecklas till framtida Vasaloppssegrare och segrarinnor.

– Ett långloppsteam med unga talanger, tjejer och killar, som inom något år kan stå som segrare i Vasaloppet har jag jobbat för att skapa sedan jag själv startade min egna teamsatsning för ett år sedan, säger Lina och fortsätter;

– Tillsammans med Ramudden kommer vi genomföra det!

Förutom satsningen på nästa generations skidåkare så kommer Team Ramudden vara en del av företagets friskvårdssatsning Passion For Health och en plattform för Ramudden att få prata om det de anser är allra viktigast, arbetsplatssäkerhet.

– Jag brinner för att skapa säkra arbetsplatser, och arbetsplatser som bidrar positivt till anställdas hälsa. Det är det Ramudden står för, och det vill jag tala om, säger grundaren och VD:n Hans-Olov Blom.

Du läser mer om Lina Korsgren på hennes webbsida: linakorsgren.nu

 

Siste nyheter

logo_lvsk

Dags för SM- och tävlingspremiär i Lidköping

Efter en vår och stora delar av sommaren då tävlingsverksamheten legat nere så är det äntligen dags för officiell premiär av säsongen 2020/2021 nu på söndag 8 augusti. Under en intensiv dag blir det ...
Linn Svahn är på plats med landslaget i Torsby och förbereder sig för VM-vintern. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Linn Svahn vet vad som krävs för att lyckas på VM

Linn Svahn slog längdskidvärlden med storm förra vintern. Några dagar före sin 20-årdag tog hon sin första världscupsseger på sprinten i Davos och när säsongen hastigt tog slut i början på mars hade ...