Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Moa Lundgren och Jens Burman åker på Fischer kommande säsong. Jens här med nytillskottet i det svenska vallateamet, Perry Olsson.
Moa Lundgren och Jens Burman åker på Fischer kommande säsong. Jens här med nytillskottet i det svenska vallateamet, Perry Olsson.

Lundgren och Burman till Fischer

Två av landslagets åkare som byter material inför kommande vinter är Moa Lundgren och Jens Burman. Bägge lämnar Salomon för Fischer.
– Bägge väljer att tävla på Fischers helhetslösning; skidor, pjäxor och bindningar. Det här är två unga åkare som har många år med viktiga tävlingar framför sig, säger servicechefen för Fischer i Sverige, Lasse ”Blixten” Jonsson.

– Vi kan erbjuda skidor av högsta kvalitet i både klassiskt och skate i alla de olika förhållanden som möter åkarna, fortsätter Lasse.

Moa och Jens har kunnat testa utrustning på både natursnö och i skidtunnlar under våren.

Fischer är det klart dominerande märket bland de svenska landslagsåkarna. Av åkarna i A-landslaget och Team Bauhaus åker 14 av 22 åkare på det österrikiska märket.

 

Siste nyheter

Jörgen Brink vill inspirera till sommarträning genom att bjuda in till virtuella Brink Tour på SkiErg.

Jörgen bjuder in till virtuella Brink Tour

Trefaldige Vasaloppsvinnaren Jörgen Brink vill ge alla tävlingssugna en fin utmaning under sommar och höst. Han bjuder in till en virtuell tour på SkiErg under namnet Brink Tour. – Jag hoppa att det ...
Rehns BK kan bli Sveriges starkaste klubb på herrjuniorsidan i vinter.

Rehns BK förstärker med Bergström och Berg

Rehns BK är en uppstickare i skid-Sverige som samlar många satsande herrjuniorer. Truls Gisselman är den mest framgångsrika åkaren i klubbens satsning på duktiga juniorer. Nu satsar klubben ytterligar...
Det bjud på toppenförhållanden i Torsby skidtunnel nu. FOTO: Torsby Skidtunnel & Sportcenter.

Fina förhållanden i skidtunneln i Torsby

Vill man få några riktigt fina skidturer nu mitt i sommaren så är det ett bra läge att åka till Torsby skidtunnel. – Vi har stenhårda fina spår nu och har fått mycket fina omdömen, bland annat från l...