Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Mycket Dalarna i topp på ICA Cup

När ICA Cup riksfinal i Ulricehamn idag hade 3 kilometer fristil på programmet så var det stor dominans för åkarna från Dalarna.
Det blev dalasegrar i tre av fyra klasser.

I H 14 vann Edvin Anger före två dalakompisar, Nils Bergström och Isak Garfvé. I D 14 blev det två gånger Dalarna i topp genom Kajsa Rapp och Elina Franzén.

I H 13 var det två gånger Dalarna. Mattias Andersson var snabbast närmast före Mattias Östberg. I D 13 var det dock Medelpad i topp där Tove Ericsson vann före Lina Hennings, Jämtland-Härjedalen och Lisa Eriksson, Norrbotten.

I morgon är det sprint på förmiddagen och skicross på eftermiddagen och på söndag avslutas tävlingarna med stafetter.

Resultat fredag finns här.

Senaste nyheterna

När Oskar Svensson tog sin första världscupseger i vintras knäckte han ryssarna Bolshunov och Retivykh på upploppet. FOTO: Maxim Thore/Bildbyrån.

Oskar Svensson tog steget han drömt om

I vintras fick Oskar Svensson kliva högst upp på pallen i världscupen två gånger. Dessutom blev det en andraplats på världscupen hemma i Falun. Ett genombrott på den allra högsta nivån för den 25-åri...
Linn Svahn är inte med på landslagets läger i Frankrike. Det är fortfarande axelskadan som spökar. FOTO: Bildbyrån - GEPA PICTURES/Philipp Brem.

Svahns axelskada spökar fortfarande

Linn Svahn skadade axeln vid ett fall på världscupen i Ulricehamns i vintras. Skadan som förstörde VM för Svahn har fortsatt varit ett problem under våren. På grund av detta är inte Svahn med på land...