Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Daniel Richardsson har ingått ett avtal med noname. FOTO: noname.

Daniel Richardsson har ingått ett avtal med noname. FOTO: noname.

noname i samarbete med Daniel Richardsson

Daniel Richardsson är en av världens bästa skidåkare med otaliga internationella framgångar.
Daniel har nyligen ingått avtal med klädmärket noname. 

Jag är mycket glad över att samarbeta med noname. Jag vet att kläderna går att vinna med och att noname ger bra service, det betyder enormt mycket för mig, säger Daniel som vann Årefjällsloppet 2014 i kläder från noname, då tävlandes för Helsinge Ski Team.

- Jag är stolt över att Daniel har valt oss som klädpartner, säger Peter Larsson marknadschef hos noname och fortsätter;

- Daniel och noname delar många värderingar. Vi vet båda att seriöst arbete och uthållighet ger resultat. Det har Daniel visat många gånger då han kommit tillbaka från skador och andra motgångar.

noname är ett finskt bolag som är specialister på egendesignade sportkläder till idrottsklubbar och företag i Sverige, Norge och Finland.

Senaste nyheterna

Britta Johansson Norgren är ute efter revansch och nya segrar i Visma Ski Classics kommande vinter. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Johansson Norgren vill ha revansch

Britta Johansson Norgren, Lager 157 Ski Team, hade chansen att vinna Visma Ski Classics totalt för sjätte säsongen i rad i vintras. Köldskadorna hon fick på säsongens första lopp, Engadin La Diagonela...
Det blir fler och fler damåkare i Visma Ski Classics. När säsong XI sammanfattas så är 33 procent av Pro Teamens åkare damer.

Rekordmånga damåkare i Visma Ski Classics

När Visma Ski Classics säsong XI sammanfattas kan vi dra slutsatsen att andelen damåkare i Pro Touren ökar. Nu är 33 procent av Pro Teamens åkare damer - mer än någonsin tidigare och det är ett nytt r...