Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Torbjörn Nordvall lämnar rollen som presskontakt för längdlandslaget. Men han lämnar inte sporten. Kommande vinter är han pressansvarig för SM-veckan i Söderhamn 2017. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Torbjörn Nordvall lämnar rollen som presskontakt för längdlandslaget. Men han lämnar inte sporten. Kommande vinter är han pressansvarig för SM-veckan i Söderhamn 2017. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Nordvall slutar som landslagets presskontakt

Efter elva år som presskontakt för längdlandslaget slutar Torbjörn Nordvall.
Torbjörn har, med sitt brinnande engagemang och sin stora kunskap, varit ett mycket stort stöd för Svenska Skidförbundet i många år. Det är tråkigt att han nu väljer att gå vidare, men vi har samtidigt full förståelse och respekt för hans val, meddelar förbundet.

Ny kontaktperson vad gäller media för längdlandslaget blir nu Katarina Medveczky, sedan flera år Svenska Skidförbundets kommunikationschef.

Här kommer Torbjörn Nordvalls egna ord om varför han lämnar ”drömjobbet”:
”Allt har sin tid. Även min som pressansvarig för längdlandslaget. Efter 11 år i rollen, i två olika omgångar, har jag fattat beslutet att kliva av från drömjobbet. Skidförbundet erbjöd en fortsättning. Beslutet är alltså helt och hållet mitt eget och grundar sig i den totala livssituationen. Tiden med Svenska Skidförbundet och längdlandslaget har gett allt vad upplevelser, glädje, äventyr och kamratskap man kan önska. Det går inte med ord att beskriva vilket privilegium jag haft som fått vara en del av längdlandslaget. Kontakterna med media vill jag beskriva som utomordentligt goda. Den ömsesidiga respekten för varandras olika roller har uppskattats av mig och laget. Nu stakar jag vidare som i första hand pressansvarig för SM-veckan i Söderhamn 2017, en utmaning så god som någon för en söderhamnare. Från och med nu är jag alltså inte kontaktperson gentemot media och längdlandslaget. Ni får istället kontakta min vän, kommunikationschefen Katarina Medveczky. Jag önskar längdlandslaget, min efterträdare och media lycka till i framtiden”.

För två och ett halvt år sedan gjorde Längd.se en längre intervju med Torbjörn. Den kan du läsa här.

 

Senaste nyheterna

I morgon fortsätter skidskyttevärldscupen med sprinttävlingar i Kontiolahti, Finland. Nu laddar de svenska skidskyttarna om. FOTO: Svenska skidskytteförbundet.

Succéskidskyttarna laddar om för omgång två i Finland

Världscupen i skidskytte fortsätter med tävlingar i Kontiolahti ytterligare en omgång och samtliga åkare ur den svenska truppen stannar kvar för att tävla vidare. – Jag är väldigt nöjd med den starte...
Johannes Hösflot Kläbo och Emil Iversen står över resterade världscuptävlingar under 2020. FOTO: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån.

Kläbo och Iversen åker inte mer världscup det här året

Både Johannes Hösflot Kläbo Emil Iversen meddelar på måndagen att de inte kommer att åka några fler världscuptävlingar den här sidan nyåret. – Jag känner att skidåkning och tävlingar inte är särskilt...