Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Norska Learn2Ski utbildar även i Sverige på många orter. FOTO: Learn2Ski.
Norska Learn2Ski utbildar även i Sverige på många orter. FOTO: Learn2Ski.

Norska Learn2Ski utbildar i Sverige

Learn2Ski vill också i år sprida skidglädje och undervisa i skidteknik runt om i Sverige och man rapporterar att det finns utrymme för fler bra skidinstruktörer.
– Vi sätter dessa dagar upp kurser på följande orter: Göteborg, Stockholm, Umeå, Sundsvall och Linköping, berättar Siri Halle från Learn2Ski.

De flesta av instruktörerna i Norge är före detta toppåkare.  Som till exempel Anette Bö, Erling Jevne, Bård Jörgen Elden, Ine Wigernes, Marit Elveos och Siri Halle.

– Men vi har också flera nuvarande och före detta toppåkare som inte är så välkända som också hjälper till att sprida skidglädjen, säger Siri Halle och fortsätter:

– Vi vill erbjuda en bra och lämpligt program för före detta skidåkare så att de kan fortsätta att ge av sin kunskap och även ge tillbaka till skidsporten.

Man söker både tidigare och nuvarande toppåkare som är sociala, älskar människor och hjälper till att ge bättre motionärer bättre idrottsglädje genom att lära sig tekniken bättre. Leran2Ski håller kurser på alla nivåer i både klassiskt och fristil.

– Intresset för att lära sig bättre skidteknik är påtaglig nu och vi tycker att det är otroligt kul att vara med att sprida glädjen av skidåkning och göra den mörka årstiden ljus genom våra aktiviteter, avslutar Halle.

Läs mer på:
www.learn2ski.se

Siste nyheter

Anton Karlsson drar före Emil Persson, Marcus Johansson och Andreas Holmberg på dagens träningstävling i Liared utanför Ulricehamn. FOTO: Fredrik Ljungström.

Anton Karlsson en sekund före Marcus Johansson

På söndagen genomförde Lager 157 Ski Team en träningstävling över 46 km på rullskidor i Liared utanför Ulricehamn. Totalt kom 40 åkare till start. Kampen om segern stod mellan tre av Lager 157 Ski Te...