Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
new_podcasts_orsa2levi

Nya podcasts i Sverige, Norge och Finland

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics podcast Orsa2Levi gästas Teemu Virtanen av Öyvind Moen Fjeld, Elin Mohlin och Terhi Pollari. De pratar om två nya podcasts som startar på onsdag: ”Skidnytt med Elin och Øyvind” och ”Teemu & Terhi – Hiihtoviikko Juha Miedon kanssa”.

Skidnytt med Elin och Øyvind är en podcast med en ny episod varje vecka där Elin Mohlin och Øyvind Moen Fjeld diskuterar och analyserar olika ämnen inom traditionell skidåkning, långlopp, träning, kost och utrustning. Podcasten är på svenska och norska.

Teemu & Terhi - Hiihtoviikko Juha Miedon kanssa blir en podcast med en ny episod varje vecka där Teemu Virtanen och Terhi Pollari gör detsamma på finska med legenden Juha Mieto som återkommande gäst.

I det här avsnittet av Orsa2Levi berättar de mer om vad som är att vänta i de nya poddarna.

Podcasten är på engelska och du hittar den här:

Senaste nyheterna

På lördag 30 oktober öppnar Trysil 6,5 kilometer längdspår med sparad snö från förra vintern. FOTO: Jonas Sjögren.

På lördag startar längdskidsäsongen i Trysil

Trysil öppnar 6,5 kilometer längdspår på lördag och i år återkommer de stora träningsgrupperna och klubbarna efter coronaåret som satte stopp för den typen av samlingar, berättar man i ett pressmeddel...
Runar Skaug Mathisen är en norsk profil i Visma Ski Classics som i vinter representerar svenska Lager 157 Ski Team. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Norske Runar om tuff svensk träning

Norska långloppsåkaren Runar Skaug Mathisen förbereder sig för sin första säsong i svenska Lager 157 Ski Team. Vi tog ett snack med den ståtlige norrmannen i samband med teamets läger på Hallandsåsen...