new_podcasts_orsa2levi

Nya podcasts i Sverige, Norge och Finland

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics podcast Orsa2Levi gästas Teemu Virtanen av Öyvind Moen Fjeld, Elin Mohlin och Terhi Pollari. De pratar om två nya podcasts som startar på onsdag: ”Skidnytt med Elin och Øyvind” och ”Teemu & Terhi – Hiihtoviikko Juha Miedon kanssa”.

Skidnytt med Elin och Øyvind är en podcast med en ny episod varje vecka där Elin Mohlin och Øyvind Moen Fjeld diskuterar och analyserar olika ämnen inom traditionell skidåkning, långlopp, träning, kost och utrustning. Podcasten är på svenska och norska.

Teemu & Terhi - Hiihtoviikko Juha Miedon kanssa blir en podcast med en ny episod varje vecka där Teemu Virtanen och Terhi Pollari gör detsamma på finska med legenden Juha Mieto som återkommande gäst.

I det här avsnittet av Orsa2Levi berättar de mer om vad som är att vänta i de nya poddarna.

Podcasten är på engelska och du hittar den här:

Senaste nyheterna

Fredrik Jonsson har kämpat i motvind i många år. I morgon åker han 15 kilometer klassiskt i den svenska landslagsdräkten på världscupen i Ruka. FOTO: Mathias Bergeld/Bildbyrån.

Krönika: Jonsson förtjänar en tålamodsmedalj

I åtta år var Fredrik Jonsson borta från elitskidåkningen på grund av sjukdomsproblem. Hela tiden med en dröm om att ta sig tillbaka till världseliten. I morgon får han återigen ta på sig landslagsdr...
Sebastian Samuelsson går ut med nummer 17 på lördagens 20 kilometer i Östersund. FOTO: Maxim Thore/Bildbyrån.

Startlistor världscupen skidskytte Östersund lördag

I morgon börjar världscupen i skidskytte i Östersund med individuella lopp. Damernas första start är 11.45. Herrarna första start är 15.00.
Calle Halfvarsson hade ingen lyckad sprint på fredagen. Tar han revansch på 15 kilometer klassiskt i morgon? FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Startlistor 10/15 km klassisk stil Ruka

I morgon väntar 10 och 15 kilometer i klassisk stil vid världscupen i Ruka, Finland. Första start herrar är 10.15 och första start damer 13.30.