Annonsör
AnnonsörAnnonser
Artikkelarkiv - historisk

One Way fortsätter att utöka sortimentet. Senaste satsningen är vallor. FOTO: One Way Sport.

One Way fortsätter att utöka sortimentet. Senaste satsningen är vallor. FOTO: One Way Sport.

One Way lanserar skidvallor vid VM

Det finska företaget One Way forsätter att satsa hårt på att bli kompletta inom längdåkningen. I samband med VM i vinter släpps en ny vallakollektion.
I Sverige företräds One Way av Nordic Trade som säljer Starts vallor.
- I vinter är det Start som är prio ett för oss. Hur det blir i framtiden är för tidigt att säga, berättar Nordic Trades VD Fredrik Heikki.
One Way ligger inte på latsidan. Till vintern kommer man med skidor och skidskor och i går meddelade företaget att man även släpper en vallakollektion i samband med vinterns VM i Val di Fiemme.
I ett pressmeddelande meddelar One Way att man kommer släppa glidvallor i form av pulver, högflour och lågflour. I sortimentet kommer även finnas borstar, vallajärn, strukturverktyg med mera.

För Nordic Trade, som delvis ägs av One Way, kommer det inte bli någon snabb förändring på vallasidan. Företaget fortsätter att jobba fullt ut med Start.
- Till en början kommer det i alla fall vara ett begränsat sortiment med vallor från One Way. Vi kommer givetvis prata om det nya konceptet men vi har fokus på Start i vinter. Vallan är en stor och viktig del av vår omsättning, berättar Fredrik Heikki.
Fredrik berättar också att i andra länder är det inte ovanligt att del företag är grossister för flera vallamärken. Något som dock inte varit så vanligt i Sverige.

One Way meddelar att flera landslag testar de nya vallorna under hösten och företaget har förhoppningar på att det ska tas VM-medaljer på OW Ski Wax redan i vinter.

Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör