Charlotte Kalla är One Way:s stora affischnamn i Sverige. Framöver har One Way egen distribution och försäljning i Sverige. FOTO: One Way.

Charlotte Kalla är One Way:s stora affischnamn i Sverige. Framöver har One Way egen distribution och försäljning i Sverige. FOTO: One Way.

One Way satsar vidare i Sverige

Tidigare var Nordic Trade representant för One Way i Sverige men nu tar One Way över distributionen och försäljningen på egen hand i Sverige.
Country Manager är Pär Olofsson som kommer från en bakgrund inom textilbranschen.

Utvecklingen för One Way har de senaste åren varit mycket stark. Bolaget har genom sin 10-åriga historia växt starkt på skidmarknaden dels som stavmärke, men nu även genom en bredare produktportfölj. Man kommer fortsatt ha ett starkt fokus inom de nordiska idrotterna. 

One Way tar nu över distributionen och försäljningen själva i Sverige detta år. OW kommer nu kunna erbjuda ett större och starkare produktsortiment än tidigare år i Sverige. Där kommer bland annat textil, skidor, rullskidor, stavar, glasögon vara ett fokusområde för att kunna erbjuda ett helhetsupplägg för återförsäljarna.
 
Falu VM där OW var huvudsponsor var en bra plattform för att visa fram sig och stärka varumärkets roll. Man är därför också partner till Lathi VM 2017. Företaget kommer fortsatt satsa starkt på skidåkningens alla stora event.
 
OW satsar nu på idrottande inte enbart på vintern utan 365 dagar om året. Ett stort projekt är inom cykling där man är personlig partner till Alexander Kristoff samt Tour de France laget Katusha. Katusha som för övrigt i år vart riktigt framgångsrika resultatmässigt är ett av företagets nya flaggskepp som skall lyfta OW till ett åretruntmärke.
 
I övrigt så satsar man fortsatt på jobba närma de aktiva och partnerskap med unga och talangfulla idrottare. I Sverige så är Charlotte Kalla ett givet affischnamn för OW-produkter.
 
Försäljningsorganisationen håller nu på byggs upp i Sverige för att kunna serva alla sporthandlare på bästa sätt. Företaget märker ett starkt intresse av OW:s produkter vilket gör att man nu kommer satsa ännu mera i Sverige.  Country Manager för Sverige är Pär Olofsson som kommer med en bakgrund från textilbranschen.
 
Pär kommer i nuläget fokusera på att kontakta återförsäljare och peka på märkets stora potential. Han kommer till stor del arbeta med personlig kontakt för att bygga bra relationer med återförsäljarna. Företaget är också känd för att använda sig mycket av sociala medier där de flesta representanter från företag till slutkonsument finns.

 

Senaste nyheterna

startlistbild_eld

Startlistor Engadin La Diagonela

Lördag morgon är det dags för en efterlängtad start på Visma Ski Classics säsong XI. Du ser loppet på kanal 9 där Roberto Vacchi och Oskar Svärd kommenterar. Sändningen startar 08.00. Startlistor finn...
Sebastian Samuelsson förde upp Sverige från elfte till sjunde plats på stafetten i Oberhof. FOTO: Jasmin Walter, Gepa Pictures/Bildbyrån.

Stafettseger till Frankrike – Sverige sjua

Martin Ponsiluoma bommade bort Sveriges chanser till en framskjuten placering på stafetten i Oberhof. Sebastian Samuelsson avancerade dock från elfte till sjunde plats på slutsträckna. Frankrike vann...
Det har kommit så mycket snö Engadindalen att banan för lördagens La Diagonela måste ändras på grund av lavinrisk. FOTO: Visma Ski Classics.

Lavinrisk ändrar banan för La Diagonela

På grund av lavinrisk ändras banan till Engadin La Diagonela i morgon. Tävlingsbanan blir 60 kilometer istället för 65.