www.langd.se

Charlotte Kalla är One Way:s stora affischnamn i Sverige. Framöver har One Way egen distribution och försäljning i Sverige. FOTO: One Way.
Charlotte Kalla är One Way:s stora affischnamn i Sverige. Framöver har One Way egen distribution och försäljning i Sverige. FOTO: One Way.

One Way satsar vidare i Sverige

Tidigare var Nordic Trade representant för One Way i Sverige men nu tar One Way över distributionen och försäljningen på egen hand i Sverige.
Country Manager är Pär Olofsson som kommer från en bakgrund inom textilbranschen.

Utvecklingen för One Way har de senaste åren varit mycket stark. Bolaget har genom sin 10-åriga historia växt starkt på skidmarknaden dels som stavmärke, men nu även genom en bredare produktportfölj. Man kommer fortsatt ha ett starkt fokus inom de nordiska idrotterna. 

One Way tar nu över distributionen och försäljningen själva i Sverige detta år. OW kommer nu kunna erbjuda ett större och starkare produktsortiment än tidigare år i Sverige. Där kommer bland annat textil, skidor, rullskidor, stavar, glasögon vara ett fokusområde för att kunna erbjuda ett helhetsupplägg för återförsäljarna.
 
Falu VM där OW var huvudsponsor var en bra plattform för att visa fram sig och stärka varumärkets roll. Man är därför också partner till Lathi VM 2017. Företaget kommer fortsatt satsa starkt på skidåkningens alla stora event.
 
OW satsar nu på idrottande inte enbart på vintern utan 365 dagar om året. Ett stort projekt är inom cykling där man är personlig partner till Alexander Kristoff samt Tour de France laget Katusha. Katusha som för övrigt i år vart riktigt framgångsrika resultatmässigt är ett av företagets nya flaggskepp som skall lyfta OW till ett åretruntmärke.
 
I övrigt så satsar man fortsatt på jobba närma de aktiva och partnerskap med unga och talangfulla idrottare. I Sverige så är Charlotte Kalla ett givet affischnamn för OW-produkter.
 
Försäljningsorganisationen håller nu på byggs upp i Sverige för att kunna serva alla sporthandlare på bästa sätt. Företaget märker ett starkt intresse av OW:s produkter vilket gör att man nu kommer satsa ännu mera i Sverige.  Country Manager för Sverige är Pär Olofsson som kommer med en bakgrund från textilbranschen.
 
Pär kommer i nuläget fokusera på att kontakta återförsäljare och peka på märkets stora potential. Han kommer till stor del arbeta med personlig kontakt för att bygga bra relationer med återförsäljarna. Företaget är också känd för att använda sig mycket av sociala medier där de flesta representanter från företag till slutkonsument finns.

 

Siste nyheter

Oskar Kardin vann Grönklitt Hill Race sex sekunder före Calle Halfvarsson. FOTO: Marcus Laggar.

Kardin tätt före Halfvarsson - Britta klar vinnare

Grönklitt Hill Race, som avgjordes i regnrusk på lördagsmorgonen, såg Oskar Kardin och Britta Johansson Norgren som segrare. I herrklassen var ett åtta åkare med till avgörandet upp till Toppstugan i...
petter_podcast

Podcast med Vasaloppsvinnaren Petter Eliassen

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics poddcast, Livigno2Levi, intervjuas Vasaloppsvinnaren Petter Eliassen. Podden finns på Spotify och där du hittar poddar. I intervjun berättar Petter bland ann...
Britta Johansson Norgren vann i Grönklitt på fredagskvällen efter en tuff fight mot Laila Kveli. FOTO: Marcus Laggar.

Johansson Norgren och Persson rullade snabbast i Grönklitt

På fredagskvällen kördes rullskidrace i Grönklitt över 15 kilometer. Vinnare blev Lager 157 Ski Team:s Emil Persson och Britta Johansson Norgren. Det utmanades dock hårt av Marcus Johansso, Lager 157 ...