Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Finska Oneway lanserar nu vallor. FOTO: Oneway.

Finska Oneway lanserar nu vallor. FOTO: Oneway.

Oneway lanserar vallor

Under närmare tre års tid har Oneway jobbat med att utveckla ett sortiment kring vallor. Vallorna har i huvudsak används på världscup och diverse landslag har kört med Oneways vallor.
”Nu inför kommande vinter kommer vi kunna gå på fullt ut med vallor och erbjuda butiker ett fullständigt sortiment till konkurrenskraftiga priser.” meddelar Oneway i ett pressmeddelande.

I år kommer vallorna att kunna köpas direkt via Oneways hemsida men också via enstaka specialistbutiker. Vallorna har används flitigt på nationella tävlingar i Finland denna säsong.
 
– Tanken är mycket att kunna erbjuda de som köper OW-produkter ett komplett sortiment och där är skidvallan ett naturligt medel, säger Pär L Olofsson på Oneway Sverige.

ow_glid.jpg
Glidprodukter från Oneway. FOTO: Oneway.

– De händer mycket i Oneway just nu. Bland annat är vi partner till kommande VM i Lahti som kommer bli en stor happening för skidsporten. På ”hemma VM” för Oneway kommer vi att visa upp varumärket och många nyheter.  En hel kollektion kring souvenirer mm kommer tas fram samt givetvis skidor och stavar i Lahti design, berättar Olofsson.

Vidare i utvecklingen så lanserar OW en Grip ski för den ökade efterfrågan av vallningsfria skidor.

– Vi ser att marknaden på den typen av skidor växer och vill därför också vara med och erbjuda alla våra kunder dessa lösningar, säger Pär.

ow_grip.jpg
Oneway vallningsfria skida OW Grip. FOTO: Oneway.

Under året har man också lanserat en ny stav som heter Super Light. Detta är den lättaste innovation OW har gjort någonsin på stavar.

– De kunder som verkligen vill ha det bästa skall satsa på denna lösning. Idag används den av i stort sett alla OW-skidåkare på världscupen, bland annat Charlotte Kalla. Vi ser att denna modell kommer kunna ta en större roll i framtiden för toppåkare och motionärer, avslutar Olofsson.

ow_superlight.jpg
Oneways nya stav Super Light. FOTO: Oneway.

Senaste nyheterna

Martin Ponsiluoma går ut med startnummer 9 på lördagens jaktstart i Kontiolahti. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Startlistor skidskyttevärldscupen Kontiolahti lördag

I morgon lördag fortsätter skidskyttevärldscupen i finska Kontiolahti. Herrarna åker jaktstart och damerna stafett. Vi kan se fram emot spännande och roliga tävlingar med tanke på de svenska åkarnas s...
fis_bild

Längdvärldscupens final i Peking ställs in

Internationella skidförbundet, FIS, har tillsammans med organisationskommittén för OS i Peking, kommit överens om att mot bakgrund av den nuvarande globala situationen med Covid-19 så kommer inga för-...