Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Nu är det klart vilka som vunnit valfritt vallapaket från Tynell Activity till något av loppen under Vasaloppsveckan. FOTO: Tynell Activity.
Nu är det klart vilka som vunnit valfritt vallapaket från Tynell Activity till något av loppen under Vasaloppsveckan. FOTO: Tynell Activity.

Patrik och Joel vinnare av vallapaket från Tynell Activity

I samarbete med Tynell Activity så genomförde vi en tävling där man kunde vinna valfritt vallapaket till något av loppen i Vasaloppsveckan 2020. Nu är det klart vilka de två vinnarna blev: Patrik Grundström och Joel Andersson.

Frågorna i tävlingen var följande:

Fråga 1:  Vilken svensk herråkare var bäst placerad på Vasaloppet 2019?
Svar: Oskar Kardin, 9:a.

Fråga 2, utslagsfråga:  Gissa segertiden (minuter och sekunder) i herrklassen på Bessemerloppet som avgörs söndag 16 februari.
Svar: 128 minuter och 39 sekunder som Gabriel Höjlind, IFK Mora SK, segrade på.

Närmast på utslagsfrågan var Patrik Grundström, endast 6 sekunder ifrån. Näst bäst på utslagsfrågan var Joel Andersson, 39 sekunder ifrån.

Vi gratulerar vinnarna som har meddelats per e-post.

 

 

Siste nyheter

Märta Rosenberg från Duved tilldelas årets Charlotte Kalla-stipendium.

Årets Charlotte Kalla-stipendium till Märta Rosenberg

Märta Rosenberg är 18-åringen från Duved i Jämtland som i vintras blev bästa svensk på Ungdoms OS i Lausanne där hon tog guld i 5 kilometer klassiskt, silver i skicross och brons i sprint. Nu får hon ...
Jörgen Brink vill inspirera till sommarträning genom att bjuda in till virtuella Brink Tour på SkiErg.

Jörgen bjuder in till virtuella Brink Tour

Trefaldige Vasaloppsvinnaren Jörgen Brink vill ge alla tävlingssugna en fin utmaning under sommar och höst. Han bjuder in till en virtuell tour på SkiErg under namnet Brink Tour. – Jag hoppa att det ...