Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Petter Northug och Marcus Hellner möte inte bara i spåret i helgen. De ska också träffas i Vinterstudions soffa. FOTO: NordciFocus.

Petter Northug och Marcus Hellner möte inte bara i spåret i helgen. De ska också träffas i Vinterstudions soffa. FOTO: NordicFocus.

Petter Northug och Marcus Hellner i soffan hos Pops

Vinterstudion har som plan att placera Marcus Hellner och Petter Northug i samma samma soffa efter helgens världcuptävlande i Gällivare.
- Om allt går i lås kommer de samtidigt till vår studio. Jag tror aldrig de varit i en tv-studio tillsammans tidigare. Det finns en jäkla rivalitet mellan dem och Sverige och Norge, sa André Pops SVT:s morgonsoffa.
Enligt planen så ska de båda träffas hos Pops på söndag klockan 14.20. Så upphausad som kampen är mellan de två nu redan innan start slår väl alla rekord. Norsk och svensk press skriver allt möjligt om de två och deras inbördes kamp.

Andra åkare som till exempel Johan Olsson, Daniel Richardsson, Dario Cologna, ryssarna, finnarna med flera kan ladda upp i lugn och ro.

Hur som helt så blir det förstås intressant att se de två samtala tillsammans i Vinterstudion efter helgens tävlingar.
Vinterstudio-gänget garanterar inte att det blir exakt 14.20 Marcus och Petter kommer till studion.
- Men vi säger att man tittar hela dagen så missar man inget, berättade Pops.

Redan i morgon fredag går det att få en liten inblick i hur sändningarna kommer se ut i helgen. Då kör Vinterstudion uppvärmning på webben - 15.30 på svt.se.

Senaste nyheterna

Linn Svahn är inte med på landslagets läger i Frankrike. Det är fortfarande axelskadan som spökar. FOTO: Bildbyrån - GEPA PICTURES/Philipp Brem.

Svahns axelskada spökar fortfarande

Linn Svahn skadade axeln vid ett fall på världscupen i Ulricehamns i vintras. Skadan som förstörde VM för Svahn har fortsatt varit ett problem under våren. På grund av detta är inte Svahn med på land...
VM-fyran i sprint, Johanna Hagström, har haft en Covid- 19-infektion och är inte med på landslaget läger i Frankrike. FOTO: Carl Sandin/Bildbyrån.

Covid- 19 stoppade Hagström från landslagsläger

Johanna Hagström finns inte på plats i franska Tignes där A-landslaget och Team Bauhaus nu tränar på hög höjd inför OS-vintern. Ulricehamnsåkaren Hagström har haft en Covid- 19-infektion, har tillfri...
Värnamorullen satsar stort och vill locka såväl elit som motionärer och ungdomar. FOTO: Värnamorullen.

Värnamorullen lockar eliten med bra prispengar

Femte upplagan av rullskidtävlingen Värnamorullen går av stapeln lördag 4 september. För första gången är loppet en Visma Ski Classics Challengers. Loppet vill etablera sig och satsar på att bli en s...