Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
kardin_orsa2levi

Podcast med Oskar Kardin

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics podcast Orsa2Levi så är långloppsåkaren Oskar Kardin gäst. Kardin som just nu laddar upp i Livigno, Italien med sitt norska Team Ragde Charge.

Förra säsongen vann Kardin Engadin La Diagonela och slutade bland de nio bästa i varje lopp. I totalen blev han trea bakom Emil Persson och Tord Asle Gjerdalen.

I podden berättar Kardin om skidåkning, träning, livet och sina framtidsutsikter. Han analyserar också förra säsongens lopp ett och ett och blickar framåt mot den kommande säsongen som startar i Orsa Grönklitt den 18 december.

Podcasten är på engelska och du hittar den här:

Senaste nyheterna

Johannes Hösflot Kläbo utan Viaplays logotyp på tävlingsdräkten vid värlscupen i Ruka, Finland i helgen. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Kläbo i konflikt med norska förbundet

Den norska fixstjärnan Johannes Hösflot Kläbo hotar med att stå över helgens världscuptävlingar på hemmaplan i Lillehammar. Det handlar om att Kläbo inte vill ha Viaplays logotyp på det norska landsl...
Krista Pärmäkoski missar kommande helgs världscuptävlingar i Lillehammer på grund av en förkylning. FOTO: Petri Ikävalko.

Pärmäkoski missar världscupen i Lillehammer

Krista Pärmäkoski meddelar på sitt eget Instagramkonto att hon inte kommer till start vid världscuptävlingarna i Lillehammer kommande helg. En lätt förkylning gör att hon inte tar chansen att starta s...