Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Polar_Vantage_V2

Produktnytt: Polar Vantage V2

Polar presenterar idag sin nya flaggskeppsprodukt: Polar Vantage 2, en ny fjäderlätt premium-multisportklocka.
Den nya flaggskeppsprodukten från det kända finska märket inhämtar signaler från kroppen och ger insikt och nödvändiga uppgifter för bättre planering, smartare träning och återhämtning, utan några gissningar, skriver Polar i ett pressmeddelande.

Att utrusta användare med personlig aktivitetsmätning dygnet runt och kontinuerlig pulsmätning så att de kan förstå sina kroppar bättre, handlar om att hitta den perfekta balansen mellan form och funktion. Polar Vantage V2 har en fjäderlätt design och väger endast 52 gram. Den har kompletterats med förstklassiga material för att ge komfort och optimal prestanda hela dagen, från när du sover till när du slår dina personbästa. Den erbjuder även 40 timmars kontinuerlig träningstid samt upp till 100 timmars energisparalternativ.

– I Polar Vantage V2 förenas design och vetenskap. Vi är otroligt stolta över att presentera dess lansering idag. Det är ett sant bevis på allt det stora arbete som vi har lagt ned på den. Med denna flaggskeppsklocka, finns vi här för alla som menar allvar med att nå sina individuella mål och som vill försäkra sig om att deras hårda arbete faktiskt lönar sig, säger Tomi Saario, vd på Polar Electro.

Några av de nya funktionerna i Polar Vantage V2:

  • personifierar puls, hastighet och effektzoner (dvs. arbetet som dina muskler utför under träning) med de nya löp- och cykelprestandatesterna som gör det enklare än någonsin att följa dina framsteg.
  • optimerar träningen med det nya Leg Recovery-testet som kan utföras utan ytterligare sensorer och kompletterar de uppskattade funktioner som redan används i stor utsträckning, som Training Load Pro och Recovery Pro, för att hjälpa användare förstå hur kroppen reagerar på träningen och när användaren är redo för mer.
  • förenar smartwatchfunktioner med nya musikkontroller, väder- och telefonnotiser.

Polar Vantage V2 finns tillgänglig att köpa på polar.com från och med idag.

Pris:
5299 kronor i svart, grönt och grått/limegrönt.
I set med H10 pulssensor för 5799 kronor.

Mer info på: polar.com.

Senaste nyheterna

Britta Johansson Norgren ligger tvåa på Visma Ski Classics SC Ranking. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Fem svenskar topp 20 på Visma Ski Classics SC Ranking

Fem svenska åkare ligger topp 20 på Visma Ski Classics SC Ranking efter lördagens Engadin La Diagonela. Andreas Nygaard, Team Ragde Eiendom, är rankad som världens bästa långloppsåkare. Tvåa i ranking...
Charlotte Kalla är tillbaka i landslagsdräkten när det är dags för världscupen i finska Lahtis i helgen. FOTO: Erik Mårtensson/Bildbyrån.

Kalla tillbaka i landslagsdräkten – men osäker mot VM

Charlotte Kalla har fått pröva tålamodet rejält inför den här säsongen. Nu är hon dock tillbaka i landslagsdräkten efter sin covid-infektion och en tid av anpassad träning för att komma i form. När d...
Charlotte Kalla gör säsongsdebut i världscupen i Lahtis, Finland, kommande helg. FOTO: Johan Axelsson/Bildbyrån.

Kalla tillbaka i truppen till världscupen i Lahtis

Efter en helgs tävlingsuppehåll är det dags för de första världscuptävlingarna sedan Tour de Ski avslutades. Ebba Andersson, som var snabbast uppför Alpe Cermis, återfinns också nu i truppen till fins...