Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Sebastian Samuelsson, tillsammans med Hanna Öberg, slutade tvåa på singelmixstafett i Oberhof. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Sebastian Samuelsson, tillsammans med Hanna Öberg, slutade tvåa på singelmixstafett i Oberhof. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Resultat singelmixstafett Oberhof

Frankrike vann singelmixstafetten i Oberhof 38,7 sekunder före Sverige med Hanna Öberg och Sebastian Samulesson. Norge slutade trea, fem sekunder efter Sverige.

Senaste nyheterna

Lina Korsgren på väg mot soloseger i Toblach-Cortina i söndags. Kommande söndag står hon på startlinjen med Visma Ski Classics gula ledarväst när det är dags för Marcialonga. FOTO: Björn Reichert/Nordic Focus.

Korsgren är nervös inför Marcialonga

Lina Korsgren, Team Ramudden, har startat säsong Visma Ski Classics säsong XI med en andraplats och en seger. På söndag står hon på startlinjen för Marcialonga med den gula ledarvästen. Det är en lit...
Här har vi åkarna som representerar Sverige på JVM i Finland 8-14 februari. FOTO: Svenska skidförbundet.

Sveriges trupp till junior-VM i Finland

Efter fina uttagningstävlingar i Järpen och Åsarna har nu Svenska Skidförbundet tagit ut lagen som ska representera Sverige på junior-VM i Vuokatti, Finland 8-14 februari 2021. Truppen består av sex ...