Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Moa Lundgren på förra årets Salomon Running Academy. Nu kan man ansöka om att vara med på årets upplaga 25-29 maj.

Moa Lundgren på förra årets Salomon Running Academy. Nu kan man ansöka om att vara med på årets upplaga 25-29 maj.

Salomon Young Gun

Vill du följa med till Garmisch i tyska alperna i vår?
25-29 maj anordnar Salomon International ett trailrunning-läger för juniorer födda mellan 1996-2000. Duktiga skidåkarna Moa Lundgren och Jonas Eriksson var med på lägret 2015, vilka blir det 2016?

Salomon kommer att välja ut 16 olika löpare till lägret Salomon Running Academy 25-29 maj. Vill man ha en chans att bli med på lägret så måste man ansöka senast 10 april.

Ansökan sker här.

Förra året var som sagt Moa Lundgren och Jonas Eriksson med på lägret.

Kolla in film från förra årets läger här och bli inspirerad:
 

Senaste nyheterna

I morgon fortsätter skidskyttevärldscupen med sprinttävlingar i Kontiolahti, Finland. Nu laddar de svenska skidskyttarna om. FOTO: Svenska skidskytteförbundet.

Succéskidskyttarna laddar om för omgång två i Finland

Världscupen i skidskytte fortsätter med tävlingar i Kontiolahti ytterligare en omgång och samtliga åkare ur den svenska truppen stannar kvar för att tävla vidare. – Jag är väldigt nöjd med den starte...
Johannes Hösflot Kläbo och Emil Iversen står över resterade världscuptävlingar under 2020. FOTO: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån.

Kläbo och Iversen åker inte mer världscup det här året

Både Johannes Hösflot Kläbo Emil Iversen meddelar på måndagen att de inte kommer att åka några fler världscuptävlingar den här sidan nyåret. – Jag känner att skidåkning och tävlingar inte är särskilt...