Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Santander Consumer Bank har startat ett treårigt samarbete med Vasaloppet som officiell partner. FOTO: Vasaloppet.

Santander Consumer Bank har startat ett treårigt samarbete med Vasaloppet som officiell partner. FOTO: Vasaloppet.

Santander Consumer Bank ny partner till Vasaloppet

Santander Consumer Bank blir ny officiell partner till Vasaloppet och påbörjar därmed ett treårigt samarbete.
– Att gå in som partner till Vasaloppet var ett självklart steg efter att vi bestämde oss för att bli huvudsponsorer till En Svensk Klassiker, säger Carolina Brandtman, vd för Santander Consumer Bank i Sverige.

– För mig och många andra är Vasaloppet en riktig folkfest och vi ser fram emot att vara en del av den, fortsätter Brandtman.

Santander Consumer Bank gjorde en stark varumärkesresa i Sverige under 2015 och blir alltmer kända på den svenska marknaden. Nu satsar banken på hög närvaro på en arena som berör och förenar många människor, oavsett om man är utövare eller åskådare.

– Santander Consumer Bank kommer in som en ny, spännande aktör och jag tror att vi har många möjligheter att gemensamt ge våra deltagare en ännu starkare och bättre upplevelse under Vasaloppsveckorna, säger Eva Hörwing, sponsoransvarig på Vasaloppet.

Johan Olsson och Team Santander kämpar om förstaplatsen i Vasaloppet
Johan Olsson, en av Sveriges främsta längdskidåkare, är en del av Team Santander och har vunnit både VM och OS. Men aldrig Vasaloppet.

– Vi har åtta av tio skidåkare från vårt norsk-svenska Team Santander i spåret vilket gör att själva Vasaloppet kommer bli en riktig vinstrysare. Vår Johan Olsson satsar givetvis på vinst och efter att ha blivit vald till Årets manlige idrottare på Idrottsgalan så tror jag att många med mig hoppas att han kniper en medaljplats, säger Carolina Brandtman.

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort och delbetalning i butik.


Santander Consumer Bank är en del av den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 107 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger. Santander i Sverige har 380 medarbetare med kontor i Stockholm.

 

Senaste nyheterna

Hanna Öberg vann sprinten i Kontiolahti efter fullt skytte och snabb åkning. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Hanna Öberg vann sprinten efter topplopp

De svenska skidskyttarna visar superform i Kontiolahti. Hanna Öberg vann damernas sprint i överlägsen stil drygt 20 sekunder före norskan Röiseland. Det var Hannas första sprintseger i världscupen. –...
William Poromaa blev 17:e man i jaktstarten i Ruka. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Hösflot Kläbo ryckte till seger - Poromaa 17:e

Johannes Hösflot Kläbo släppte upp Aleksander Bolshunov och Emil Iversen halvvägs i jaktstartloppet i Ruka. Sedan avgjorde han till seger med ett ryck i sista backen. William Poromaa blev bäste svens...
Alexander Bolshunov, tvåa, Johannes Hösflot Kläbo, etta och Emil Iversen trea på jaktstarten i Ruka. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Resultat Ruka 15 km fri stil jaktstart

Johannes Hösflot Kläbo spurtade hem segern på jaktstarten i Ruka och tog hem minitouren före Alexander Bolshunov och Emil Iversen. William Poromaa blev bäste svensk på 18:e plats.