Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
play_800

Se alla Visma Ski Classics event med PLAY

Visma Ski Classics PLAY ger dig tillgång till alla evenemang, extra videomaterial och hela historiska videobiblioteket. Appen är tillgänglig för Android, iOS och Apple TV. Tjänsten är öppen för alla länder. Allt material och livestream är med engelska kommentarer.

Skapa ditt PLAY-konto på https://play.vismaskiclassics.com/. Kontot är gratis. För att få tillgång till allt material och livestreaming av händelserna väljer du mellan följande prenumerationer:

- Årsabonnemang 49,99 EUR
- Månadsprenumeration 24,99 EUR
- Dagskort 9,99 EUR

Tillgängliga betalningsmetoder är:
- Visa
- Mastercard
- Paypal

Skapa ditt konto nu och var redo att aldrig missa ett Visma Ski Classics-event!

Senaste nyheterna

Lina Korsgren på väg mot soloseger i Toblach-Cortina i söndags. Kommande söndag står hon på startlinjen med Visma Ski Classics gula ledarväst när det är dags för Marcialonga. FOTO: Björn Reichert/Nordic Focus.

Korsgren är nervös inför Marcialonga

Lina Korsgren, Team Ramudden, har startat säsong Visma Ski Classics säsong XI med en andraplats och en seger. På söndag står hon på startlinjen för Marcialonga med den gula ledarvästen. Det är en lit...
Här har vi åkarna som representerar Sverige på JVM i Finland 8-14 februari. FOTO: Svenska skidförbundet.

Sveriges trupp till junior-VM i Finland

Efter fina uttagningstävlingar i Järpen och Åsarna har nu Svenska Skidförbundet tagit ut lagen som ska representera Sverige på junior-VM i Vuokatti, Finland 8-14 februari 2021. Truppen består av sex ...