Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Johan Nyman som driver Skidresultat.se lanserar nyheter idag.
Johan Nyman som driver Skidresultat.se lanserar nyheter idag.

Skidresultat.se lanserar nyheter

Idag lanserar Skidresultat.se en helt ny och omarbetad versionen av sin sajt.
– Några av nyheterna är bättre resultatlistor, blogg-bevakning och ett nytt rankingsystem men framför allt en ”hel drös” med smarta verktyg för tävlingsarrangörer, säger Johan Nyman som driver sidan.

Helt omarbetad
Sidan är omskriven från grunden, nya funktioner är tillagda och en del gamla har försvunnit.
– Jag har jobbat med den här versionen sedan mars 2012, berättar sidans grundare Johan Nyman och fortsätter;
– Det känns grymt skönt att lansera den nu.

Nytt rankingsystem
En populär funktion på sidan har varit sidans rankingsystem som delar ut olika bra poäng beroende på hur bra motståndet varit på en tävling.
I och med den här lanseringen lanseras även en omarbetad version av rankingsystemet, som ska ge ännu rättvisare rankingpoäng.

Arrangörsverktyg
Något som det arbetats med mycket är verktyg för tävlingsarrangörer. Numera kan en tävlingsarrangör även ladda upp startlistor innan tävlingen och använda dessa bland annat i ett seedningsverktyg och en speaker-hjälp på tävlingen.
Även resultatuppladdningsmöjligheterna har förbättrats avsevärt. Uppladdning kan ske från flera olika tidtagningsprogram, där SSF-timing är ett utav dem.

Blogg-bevakning
En annan nyhet är en blogg-bevaknings-sida som visar inlägg från alla möjliga bloggar och skid-nyhetssidor.
– Det smarta med det här är att vi utnyttjar vår stora persondatabas och skannar igenom blogginlägg och artiklar efter namn på skidåkare, och när vi hittar en bra matchning ‘taggas’ den skidåkaren i inlägget och det dyker då upp på skidåkarens profilsida. Så då blir det enkelt att se vilka nyheter som finns om en person, förklarar Johan.

Se mer på...

Skidresultat.se

Siste nyheter

Anton Karlsson drar före Emil Persson, Marcus Johansson och Andreas Holmberg på dagens träningstävling i Liared utanför Ulricehamn. FOTO: Fredrik Ljungström.

Anton Karlsson en sekund före Marcus Johansson

På söndagen genomförde Lager 157 Ski Team en träningstävling över 46 km på rullskidor i Liared utanför Ulricehamn. Totalt kom 40 åkare till start. Kampen om segern stod mellan tre av Lager 157 Ski Te...