Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Stina Nilsson var bästa svenska som trea på världscupsprinten i Stockholm. Här är Stina under prologen. FOTO: NordicFocus.

Stina Nilsson var bästa svenska som trea på världscupsprinten i Stockholm. Här är Stina under prologen. FOTO: NordicFocus.

Stina på pallen i Stockholm

Tre svenskor tog sig till final vid Slottssprinten i Stockholm.
Väl där så var norska duon Maiken Caspersen Falla och Ingvild Flugstad Östberg för starka.
Stina Nilsson åkte in som trea, Hanna Falk fyra och Jennie Öberg femma.

Det var en riktigt stark laginsats av Sverige med Ida Ingemarsdotter som åtta, Linn Sömskar som nia. För Charlotte Kalla slutade dagen med en 23:e plats.

På herrsidan var det bara unge Oskar Svensson som klarade kvalet. Oskar tog sig vidare till semifinalen och krigade bra men orkade inte hela vägen. Dagen slutade med en tolfteplats. I övrigt en mörk dag för svensk herrsprint.

Resultat damer

Resultat herrar

Senaste nyheterna

I morgon fortsätter skidskyttevärldscupen med sprinttävlingar i Kontiolahti, Finland. Nu laddar de svenska skidskyttarna om. FOTO: Svenska skidskytteförbundet.

Succéskidskyttarna laddar om för omgång två i Finland

Världscupen i skidskytte fortsätter med tävlingar i Kontiolahti ytterligare en omgång och samtliga åkare ur den svenska truppen stannar kvar för att tävla vidare. – Jag är väldigt nöjd med den starte...
Johannes Hösflot Kläbo och Emil Iversen står över resterade världscuptävlingar under 2020. FOTO: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån.

Kläbo och Iversen åker inte mer världscup det här året

Både Johannes Hösflot Kläbo Emil Iversen meddelar på måndagen att de inte kommer att åka några fler världscuptävlingar den här sidan nyåret. – Jag känner att skidåkning och tävlingar inte är särskilt...