Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Dundret Runt upprepar fjolårets succé och erbjuder nattåg från Stockholm till Gällivare. FOTO: Imega Promotion.

Dundret Runt upprepar fjolårets succé och erbjuder nattåg från Stockholm till Gällivare. FOTO: Imega Promotion.

Ta tåget direkt till Dundret Runt

Fjolårets succé är tillbaka - det populära "Dundret Runt-tåget" från Stockholm till Gällivare.
Dundret Runt och SJ Norrlandståg har slutit ett avtal som gör det möjligt att lösa nattågsbiljetter till specialpris för att vara med på vårens stora skidfest i Gällivare, 9-10 april.

Under perioden 4 februari-9 april är det möjligt att boka ligg- eller sovvagnsplatser på "Dundret Runt-tåget från Stockholm till Gällivare.

– Vi är glada över att i samarbete med SJ kunna erbjuda en prisvänlig och smidig kommunikationslösning till Dundret Runt. Intresset för Dundret Runt är stort i Mälardalen och då är nattåget direkt till spåret ett perfekt alternativ, säger Stefan Nieminen, verksamhetschef för SportEvent Gällivare Lapland.

– Hela besöksnäringen i Gällivare ställer upp på ett fantastiskt sätt för att erbjuda alla skidintresserade en högkvalitativ vistelse till ett riktigt förmånligt pris. Dundret Runt växer med 15-20 procent varje år och det är en oerhört värdefullt att hela samhället står bakom arrangemanget för att vi ska kunna fortsätta den positiva utvecklingen, fortsätter Nieminen.  

All information finns på www.dundretrunt.com.

 

Senaste nyheterna

Hanna Öberg vann sprinten i Kontiolahti efter fullt skytte och snabb åkning. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Hanna Öberg vann sprinten efter topplopp

De svenska skidskyttarna visar superform i Kontiolahti. Hanna Öberg vann damernas sprint i överlägsen stil drygt 20 sekunder före norskan Röiseland. Det var Hannas första sprintseger i världscupen. –...
William Poromaa blev 17:e man i jaktstarten i Ruka. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Hösflot Kläbo ryckte till seger - Poromaa 17:e

Johannes Hösflot Kläbo släppte upp Aleksander Bolshunov och Emil Iversen halvvägs i jaktstartloppet i Ruka. Sedan avgjorde han till seger med ett ryck i sista backen. William Poromaa blev bäste svens...
Alexander Bolshunov, tvåa, Johannes Hösflot Kläbo, etta och Emil Iversen trea på jaktstarten i Ruka. FOTO: Tomi Hänninen/Bildbyrån.

Resultat Ruka 15 km fri stil jaktstart

Johannes Hösflot Kläbo spurtade hem segern på jaktstarten i Ruka och tog hem minitouren före Alexander Bolshunov och Emil Iversen. William Poromaa blev bäste svensk på 18:e plats.