Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Team Skigo byter namn till Team United Bakeries. Här är laget åkare med Johan Kjölstad i vitt innan starten på Alliansloppet i somras. FOTO: Johan Trygg.
Team Skigo byter namn till Team United Bakeries. Här är laget åkare med Johan Kjölstad i vitt innan starten på Alliansloppet i somras. FOTO: Johan Trygg.

Team Skigo blir Team United Bakeries

Som vi nämnde i går i samband med artikeln om Maxim XC lagtempo, så byter norska långloppslaget Team Skigo namn.
Nu heter man Team United Bakeries istället.

– Vi är i en idrott där vi samarbetar tätt med kommersiella aktörer. Nu övertar United Bakeries rollen som lagets huvudsponsor. Det är ingen stor dramatik i detta, beättar managern för teamet, Henrik Kvissel, för Langrenn.com.

Därmed kommer United Bakeries tillbaka som teamnamn i långloppscirkusen. Inför den här säsongen bytte ju Thomas Alsgards team namn till Team LeasePlan Go.

Teammanager Kvissel och åkarna Johan Kjölstad, Chris Jespersen, Tore Björseth Berdal och John Kristian Dahl kommer  allt fortsätta samarbeta med Skigo även om det nu är United Bakeries som är huvudsponsor.

Siste nyheter

Alfred Buskqvist vann SM på rullskidor i Lidköping. FOTO: Instagram Alfred Buskqvist.

Buskqvist och Olsson svenska mästare i Lidköping

Det blev klara svenska mästare när SM på rullskidor i fri stil avgjordes i Lidköping på söndagen. Alfred Buskqvist, IK Stern vann H 21 med 25,1 sekunder före Axel Bergsten, IFK Skövde SK. I D 21 vann ...
stafett_blink

Sju lag åker Blink Team Classic under 12 timmar

Under söndagen så avslutas Skifestivalen Blink i Norge med Blink Team Classic. Sju team tävlar om att åka så långt som möjligt på 12 timmar. Lagen består av två herrar och en dam. Tävlingen startade 0...
logo_lvsk

Dags för SM- och tävlingspremiär i Lidköping

Efter en vår och stora delar av sommaren då tävlingsverksamheten legat nere så är det äntligen dags för officiell premiär av säsongen 2020/2021 nu på söndag 8 augusti. Under en intensiv dag blir det ...