Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Patrik Karlsson är en av åkarna i Sysarb Oneway. Här är Patrik efter segern i Stockholm Challenge i somras. FOTO: erikwickstrom.se.
Patrik Karlsson är en av åkarna i Sysarb Oneway. Här är Patrik efter segern i Stockholm Challenge i somras. FOTO: erikwickstrom.se.

Team Sysarb blir Sysarb Oneway

Långloppslaget med bas i Örebro som samlat några av Svealands bästa längdskidåkare tävlade förra säsongen under namnet Team Sysarb.
Laget kommer från i år att heta Sysarb Oneway, döpt efter lagets två huvudsponsorer.

Teamledningen tillkännager idag att man tecknat avtal med Oneway genom dess svenska generalagent Nordictrade. Avtalet gör Oneway till titelsponsor och teamets totalleverantör av teamkläder och accessoarer.

– Med Sysarb Oneway vill vi bidra till att utveckla långloppscupen inom längdskidåkning. Med unga lovande skidåkare och en professionell organisation kommer vi kunna påvisa våra produkters fördelar, säger Fredrik Heikki, Oneway Sverige.

– Med Oneway som teamsponsor skapar vi de bästa materiella förutsättningar som går för vårt team. Det här blir en grundbult för att utveckla ett starkt team för framtiden, säger Mikael Bilock, Sysarb Oneways ekonomiansvarig.

– Fantastiskt roligt att vi får en ytterligare sponsor som vill vara med och satsa långsiktigt på teamets utveckling, säger Daniel Edenholm, vd på Sysarb Group AB.

Åkarna som ingår i Sysarb Oneway är Kristina Roberto, Patrik Karlsson, Linus Larsson, Tobias Karlsson och Per Eklöf (samtliga Karlslunds IF Örebro), Maria Gräfnings och Kalle Gräfnings (Falun-Borlänge), Dan Moberg (Skövde) och Henrik Alm (Idre).

Sysarb Group AB är ett konsultföretag inom områdena lönebildning, ledarskap & kvalitet och arbetsmiljö. Drygt hundra av Sveriges kommuner och landsting finns bland uppdragsgivarna, men även många små- och medelstora privata företag finns med på kundlistan.

Finskägda Oneway är en globalt ledande leverantör av högkvalitativ utrustning, funktionella kläder, skor och accessoarer för längdskidåkning, Nordic Walking och aktivt friluftsliv.

Mer information:
Hemsida: sysarboneway.se
Facebook: facebook.com/sysarboneway
Instagram: instagram.com/sysarboneway

 

Siste nyheter

Johan Eriksson med Auklandbron i bakgrunden. FOTO: Vasaloppet/Alexander Winther.

Johan Eriksson är tillförordnad VD för Vasaloppet

Vasaloppets utvecklingschef Johan Eriksson har utsetts till tillförordnad VD för Vasaloppet. En post han kommer att inneha åtminstone det kommande halvåret. Närmast på programmet står den digitala va...