Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Jerry Ahrlin och Jörgen Auklands team byter namn till Team Centric. Här är duon med Evert Ryen på Skinnarloppet i vintras. FOTO: Johan Trygg.
Jerry Ahrlin och Jörgen Auklands team byter namn till Team Centric. Här är duon med Evert Ryen på Skinnarloppet i vintras. FOTO: Johan Trygg.

Team Xtra personell blir Team Centric

Efter sex år med Team Xtra personell och en imponerande kontinuitet av toppresultat , är teamet nu vid ett viktigt vägskäl.
Varumärket Team Xtra personell packas ner och läggs till historieböckerna.
– Vi är otroligt stolta och inspirerade av vad vi har uppnått under åren med Team Xtra personell. Men nu är det dags att ta nästa steg, tillsammans med det nya varumärket Centric. Teamet kommer i framtiden arbeta från både Norge och Sverige, meddelas i en pressinformation.

11 november kommer man presentera den nya satsningen vid en presskonferens i Oslo. Dagen efter blir det också en presslunch i Stockholm eftersom satsningen även handlar om att etablera sig strategiskt i Sverige.

I Stockholm kommer bröderna Aukland, Jerry Ahrlin, Jens Eriksson och Laila Kveli att medverka.

Läs mer på…
www.teamcentric.org

Om namnbytet :
1 November bytte Xtra personell och Xtra Care namn. Företaget är nu en del av ett stort europeiskt företag med över 5 000 anställda i Skandinavien och norra Europa.

Centric är ett holländskt IT-bolag , som har varit ägare av Xtra personell och Xtra Care sedan 2007. Bolaget har ägt flera märken i norra Europa. 1 November byter hela bolaget till den nya profilen och visuella identitet. Alla företag inom koncernen kallas nu Centric .

Vi är mycket stolta över vår nya identitet och ser fram emot att fortsätta arbeta med gamla och nya kunder.

Siste nyheter

hemmavasan_live

Hemmavasan Live 15 augusti - tablå och hålltider

Över 13 300 deltagare är just nu anmälda till något av loppen i Hemmavasan 15–22 augusti 2020 som i år ersätter Vasaloppets sommarvecka. Med start 08.45 lördag 15 augusti bjuder Vasaloppet.TV på en n...