Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Lager 157 Ski Team bjuder in till teknikdag på sju platser i Sverige. FOTO: Lager 157 Ski Team.

Lager 157 Ski Team bjuder in till teknikdag på sju platser i Sverige. FOTO: Lager 157 Ski Team.

Teknikdagar med Lager 157 Ski Team runt om i Sverige

Lager 157 Ski Team med sitt träningskoncept 157 Training kommer den 8 oktober arrangera en teknikdag på sju platser runt om i Sverige.
Teknikdagen innebär en möjlighet att boka upp en timmes teknikträning med någon av åkarna eller ledarna i teamet.

– Tanken med detta är att fler ska få möjlighet att delta på teamets event och att man ska få möjlighet att instrueras av någon av teamets åkare, säger Lager 157 Ski Teams sportchef och ansvarig för 157 Training, Anton Järnberg.

Det kommer att erbjudas ett begränsat antal lektioner på varje ort och deltagarna kan antingen ta hela timmen för sig själva eller göra dagen till en social tillställning och vara upp till fyra personer som delar. Hur lektionerna läggs upp beror helt på deltagarnas egna förkunskaper och önskemål.

De sju orterna är Stockholm, Göteborg, Karlstad, Orsa, Falun, Sundsvall och Östersund.

– Det är i stort sett på åkarnas hemmaplan, så det blir verkligen en unik möjlighet att instrueras och få tips av några av Sveriges absolut bästa åkare i deras egen hembygd, säger Järnberg.

Anmälan och mer info finns på:

www.157training.com

Senaste nyheterna

Johannes Hösflot Kläbo och Emil Iversen står över resterade världscuptävlingar under 2020. FOTO: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån.

Kläbo och Iversen åker inte mer världscup det här året

Både Johannes Hösflot Kläbo Emil Iversen meddelar på måndagen att de inte kommer att åka några fler världscuptävlingar den här sidan nyåret. – Jag känner att skidåkning och tävlingar inte är särskilt...
Hanna Öberg vann sprinten i Kontiolahti efter fullt skytte och snabb åkning. FOTO: Kalle Parkkinen/Bildbyrån.

Hanna Öberg vann sprinten efter topplopp

De svenska skidskyttarna visar superform i Kontiolahti. Hanna Öberg vann damernas sprint i överlägsen stil drygt 20 sekunder före norskan Röiseland. Det var Hannas första sprintseger i världscupen. –...